Triomf a Hernani (11-16)

Rugbi

03.10.2010 17:55

El primer equip de rugbi ha començat la temporada amb triomf al camp de l’Hernani. Els d’Arturo Trenzano s’han imposat per 11-16. La victòria i el joc dels blaugranes han donat molta moral el Barça per continuar treballant.

La primera visita de la temporada 2010/11 ha estat a un camp complicat. L’Hernani rebia el Barça. Els dos equips que van optar per l’ascens l’any passat, i que no el van aconseguir, s’han trobat cara a cara.

En una primera part molt igualada, els bascos s’han aconseguit avançar gràcies a un cop de càstig (3-0).

Al segon temps, amb més anotació, el duel ha generat més expectació. Al minut 60 el resultat ha estat d’11-8, favorable a l’Hernani.

Andrés Martínez ha aconseguit un assaig, el que ha donat el vuitè punt visitant. La reacció blaugrana ha estat immediata. Un cop transformat per Josh Reynolds ha empatat l’enfrontament. I un altre assaig, aconseguit per José Luis Nart, ha col•locat l’11-16.

Però l’Hernani no s’ha arronsat i ha lluitat per retallar les diferències fins al darrer instant. El Barça ha hagut de defensar-se i mantenir la tensió en uns últims minuts de suplici. Al final, però, ha valgut la pena.
La resta de resultats
El segon equip blaugrana va caure en la Copa Catalana davant del Sitges per 26-16. El conjunt del Garraf es va proclamar campió en un partit molt bo dels blaugranes, per cert. I és que el Sitges competeix en una categoria superior al Barça.

D’altra banda al Campionat de Catalunya sub-16 el Barça va derrotar el Químic per 110-0. I el conjunt sub-18 va caure contra el Sant Cugat per 0-38.

El segon Torneig Internacional de Veterans no va acabar amb resultats en positiu des de l’òrbita blaugrana. El conjunt culer va perdre els tres partits (0-40 contra els Old Costonians d’Anglaterra; 0-30 davant Les Fils du Bédouin francès i 0-10 contra el Sitges).