Victòria plàcida (89-6)

Rugbi

16.01.2011 17:31

En un partit amb poca història, el Barça ha marcat el camí a seguir contra un rival, l’Uribealdea, que ha certificat el descens de categoria. Els blaugranes ja han aconseguit el 'bonus' abans del descans i haurien pogut fer-ne més.

Les moltes ocasions generades no s’han pogut concretar per sumar més bonus. Tot i això, el Barça ha trencat el partit des del començament. La segona posició a la classificació s’ha refermat contra l’Uribealdea, el cuer i equip que, amb aquesta derrota, ha certificat el descens a 1a Nacional.

La superioritat del Barça ha estat total, sobretot en el joc a la mà. Cada cop que s’obria l’oval a la línia de tres quarts el perill ha estat imminent i, en moltes ocasions, l’assaig. De fet, en el primer temps els d’Arturo Trenzano han aconseguit quatre assajos, sumant el punt de bonus, abans del descans. El marcador ha ofert un 24-6.

El domini absolut dels blaugranes encara ha estat més contundent en el segon temps. Parcial de 65-0 per tancar, i trencar, el partit.

La pròxima setmana hi ha derbi a La Teixonera. El BUC visita els blaugranes. Aquesta serà la penúltima jornada de la fase regular. El darrer partit serà el decisiu desplaçament a Vigo, on totes les opcions de ser a les fases d’ascens probablement passaran per guanyar al camp gallec.