Sentencien en el primer temps (3-1)

Hoquei herba

13.11.2010 21:00

Segon triomf a la Lliga del Barça que continua a la part alta de la classificació. Els blaugranes han marcat els tres gols a la primera part. Dos de Guido Barreiros i un altre de Toni Delàs han estat suficients per vèncer la Reial Societat.

La feina ha donat resultat en poc més de 35 minuts. Els homes de Roberto Collado no han badat davant de la Reial Societat, segon equip del Club de Campo de Madrid, un conjunt jove però amb un joc més que correcte.

En el minut 14, Guido Barreiros ha marcat l’1-0. Amb un moviment suau, aixecant la pilota, l’argentí ha superat el porter de la Reial Societat. Aquesta diana ha donat confiança a l’equip i de seguida Toni Delàs ha fet pujar el segon gol blaugrana.

El Barça ha continuat treballant i no ha permès cap sorpresa. Matías Vila ha sabut moure l’equip des del mig camp, i, seguint aquesta línia, s’ha pogut certificar la victòria parcial. Una acció de penal-córner ha servit perquè arribés el 3-0, obra de Guido Barreiros, que ha introduït la pilota per l’escaire.

La Reial Societat no s’ha deixat anar, i a les acaballes del partit ha arribat la recompensa en forma de gol.

El segon triomf a la Lliga fa que el Barça sumi ja sis punts (dues victòries i dos empats) i continuï en el grup capdavanter, cosa que significa un pas més, doncs, en el seu objectiu per accedir a l’ascens de la màxima categoria.