El derbi barceloní el guanya el Barça (2-1)

Hoquei herba

17.04.2011 17:53

El primer equip d’hoquei herba ha guanyat el Pedralbes en un partit duríssim i en què els blaugranes necessitaven sumar per mantenir les opcions d’ascendir a Divisió d’Honor A.

Tant el Junior, el Barça i l’Atlético San Sebastià, els tres equips capdavanters, no han perdonat aquest cap de setmana. A falta de quatre jornades per acabar la fase regular només dos punts separen els tres primers classificats.

Els de Roberto Collado s’enfrontaven al quart, el Pedralbes, en un derbi d’alta intensitat. L’equip barceloní ha estat el primer a marcar. Ho ha fet de penal-còrner. La rèplica blaugrana ha trigat poc temps. Guido Barreiros, el golejador de l’equip, ha posat l’empat també fent efectiu un penal-còrner.

La primera part ha continuat amb un ritme elevat i Barreiros ha pogut marcar el 2-1, que capgirava el marcador, amb la mateixa acció que els gols precedents.

A la segona meitat, tot i que el resultat no s’ha mogut, el partit ha estat atractiu i ha confirmat la victòria del Barça.

Ara la competició s’atura fins a després de Setmana Santa. El dia 1 de maig els blaugranes visitaran el camp de l’Egara 1935, el penúltim classificat de la Divisió d’Honor B.

En categoria femenina, les blaugranes, que descansaven ja aquest cap de setmana, tornaran a jugar dissabte 30 d’abril a casa amb un partit molt important i que han d’intentar guanyar. El Barça, penúltim classificat, s’enfrontarà a l’Olimpia, cuer, equip al qual ja va guanyar a la primera volta per 0-5.