El Barça cau a la pista del líder (8-1)

Hoquei gel

31.10.2010 16:31

Els de Ramón Barón van mantenir a ratlla el Jaca durant 20 minuts. Però aleshores els aragonesos, líders de la Lliga, van marcar les diferències. El Barça trenca la ratxa de tres victòries consecutives.

La visita a la pista del Jaca va acabar amb derrota. El primer equip d’hoquei gel va intentar sorprendre el primer classificat de la competició a casa seva. La trajectòria dels blaugranes en les darreres jornades i el bon joc desplegat pels de Ramón Barón els avalaven. Aquesta derrota col•loca el Barça en la tercera posició, ja que el Puigcerdà va vèncer, a la pròrroga, el Majadahonda (7-6).

De fet, el primer terç va ser molt disputat. El Jaca, amb una triangulació perfecta entre Mathieu Ouellette, James McKenna i Ivan Gracia, va obrir el marcador del partit en el minut 15.
La reacció blaugrana va arribar tot just començar el segon parcial. Juan Muñoz, ben assistit per Danilo Didkovsky, va posar l’1-1. El partit va mantenir la igualtat i la tensió uns minuts més. El Jaca va haver d’apujar un nivell més el seu joc. I, ara sí, en poc més de 10 minuts va trencar el partit.

Dos gols de Desiderio Pérez, dos més de McKenna i un altre de Gracia van foradar la porteria blaugrana.

En el tercer temps, el Barça ja no va tenir forces per reaccionar i intentar, si més no, retallar la diferència en el marcador. El Jaca va completar la golejada amb dues dianes més, la del ‘hat-trick’ de Gracia i la darrera de Mathieu Ouellette.

ARAMÓN CH JACA, 8
FC BARCELONA, 1

Aramón CH Jaca (1+5+2):
Biec, Betrán, De Marcos, McKenna (2), Gracia (3), Pérez (2), Hernández, Palacín, Valle, Udina, Estaun, Betrán, Marín, Ubieto, Alonso, Constantineau, Calvo, Zemchenko, Luis, Martín, Puyuelo, Ouellette (1).

FC Barcelona (0+1+0): Alcaine, Ruiz, Trinidad, Didkovsky, Sosa, Muñoz (1), Ribas, Morer, Kulikov, Zapata, De Canivell, Meyerson, Carretero, Tormo, Boronat, Mannermaa, Gordo.

Gols: 1-0, Gracia, min 15; 1-1, Muñoz, min 20; 2-1, Pérez, min 27; 3-1, Gracia, min 28; 4-1, Pérez, min 30; 5-1, McKenna, min 34; 6-1, McKenna, min 38; 7-1, Gracia, min 51 i 8-1, Ouellette, min 55.

Àrbitre: Richard Vea.
Línia: S. Biec Cebrián.