Segona victòria consecutiva (50-59)

Bàsquet cadira de rodes

19.12.2010 12:03

Els homes d’Osvaldo Misol van derrotar el Mideba Extremadura a domicili i aconsegueixen la segona victòria consecutiva de la temporada. Els blaugranes comencen a veure la recompensa de tota la feina de la temporada.

La pista extremenya sempre se li havia ennuegat al Barça-Unes. Però aquest cop va ser diferent. Els blaugranes van començar dominant el partit, tot i el bon joc en defensa dels locals. També gràcies a la defensa, el Barça va saber mantenir uns curts avantatges a favor. Al final del primer quart un triple de l’exblaugrana José Cano va deixar el resultat en 10-13.

El parcial d’arrencada del segon quart va ser horrorós: 12-0. Sense criteri ofensiu, la defensa va tornar a ser la clau. Remuntada per empatar a 27.

A la represa més intensitat, millors bloquejos i més treball. L’efecte immediat va ser l’estancament del Mideba. El Barça va col•locar-se novament per sobre en el marcador. La confiança en el joc blaugrana va ser evident i el bàsquet desplegat va ser més que correcte. Els nervis van anar a parar a la banda local i, de tot plegat, se’n va aprofitar el Barça-Unes per assolir una diferència final de nou punts (50-59).

L’any 2010 acaba amb les millors sensacions possibles: dues victòries i sortint de la zona més baixa de la classificació.