Derrota a la darrera acció (66-65)

Bàsquet cadira de rodes

28.11.2010 11:05

Una darrera decisió dóna el triomf al Lagun Aro (66-65)

Després de dues pròrrogues, el Barça-Unes va perdre per un punt a la pista del Lagun Aro de Bilbao. Una última decisió arbitral, que va donar la possessió als locals, va permetre el triomf per la mínima de l’equip basc.

El duel de cuers el va guanyar el Lagun Aro. Tant el Barça-Unes com l’equip basc arribaven a aquest enfrontament sense victòries. Qui guanyés, s’estrenava en la temporada 2010/11. El partit va ser de 50 minuts. Després de dues pròrrogues i amb el marcador de 64-65 a favor dels catalans, el Barça-Unes va forçar un darrer tir del Lagun Aro que va exhaurir la possessió de 24 segons. El llançament no va tocar el cèrcol però l’àrbitre no ho va considerar així, i va tornar a donar 24 segons als locals, que van encistellar el definitiu 66-65. L’empipament blaugrana va ser evident i sobretot la decepció.

El partit no va començar amb les millors sensacions per part dels dos equips. Amb un joc poc fluït, els d’Osvaldo Misol van agafar les primeres rendes a favor (14-19).

En el segon període, el Lagun Aro va començar a defensar i va poder arribar al descans amb un marcador de 33-31.

El partit es va desenvolupar com havien planificat els blaugranes. En un enfrontament molt igualtat, els bascos van aprofitar el seu joc interior, i els blaugranes, tot i que van tenir algunes llacunes en el joc, les van anar resolent de mica en mica. I així van acabar els 40 minuts reglamentaris, amb empat a 54.

En la primera pròrroga, tots dos equips van tenir por. Les fortes defenses i la poca clarividència en atac va fer acabar el primer temps extra amb empat a 59. En la segona pròrroga, però, tant el Barça-Unes com el Lagun Aro van canviar l’actitud, però l’àrbitre va condicionar el resultat final, ja que va donar als locals l’última possessió amb què van guanyar el partit.
El pròxim partit, a Màlaga
Després de sis jornades, el Barça-Unes queda com a cuer en solitari. En la pròxima jornada els blaugranes reben la visita del Clínica Rincón Amivel de Màlaga, un altre dels rivals de la zona baixa de la taula. El partit tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, al pavelló municipal Juan Carlos Navarro el dia 11 de desembre (19.30 h).