Una derrota massa àmplia (70-50)

Bàsquet cadira de rodes

07.11.2010 12:25

El FC Barcelona-Unes no va aconseguir sumar la primera victòria de la temporada contra l’Amfiv Vigo en un partit d’alts i baixos que els gallecs, també necessitats de punts, van acabar emportant-se.

Els homes d’Osvaldo Misol continuen sense estrenar-se a la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes. La visita a la pista de l’Amfiv Vigo, un altre dels equips que encara no havia guanyat, es va saldar amb triomf local per vint punts de diferència, un marge que es va obrir cap a les acaballes del partit i que va deixar un marcador més ampli del que va reflectir el matx.

L’enfrontament va començar amb nerviosisme per part dels dos equips. Amb el Barça-Unes menys encertat en el tir, els gallecs van avançar-se en el marcador gràcies, sobretot, als 10 punts anotats per Agustín Alejos. El Vigo va aconseguir així un avantatge que ja no perdria fins al final..

En el segon quart, el Barça va provar de reaccionar i va retallar distàncies, col•locant-se a només un punt de l’Amfiv en el minut 18. Tot i això, per al rival el partit seguia sent plàcid i va arribar al descans amb 11 punts de diferència a favor seu (35-24).

El descans va servir als blaugrana per sortir creient en la victòria i l’equip entrenat per Osvaldo Misol va escurçar distàncies. Però les imprecisions en el tir exterior i algun error de la defensa van donar als locals un avantatge de set punts al final del tercer període (48-41).

L’esforç del tercer quart els va sortir car als blaugrana i els últims deu minuts de partit els van jugar cansats. La defensa va desinflar-se i, en atac, l’equip no era eficaç. A més, Tiján, en el minut 37, i Díaz, un parell de minuts després, van ser expulsats per acumulació de faltes. Mentrestant, l’Amfiv va seguir ampliant la diferència fins al 70-50.

La propera setmana hi ha una jornada de descans i el Barça-Unes ho aprofitarà per refer-se tan de manera física com psicològica i així poder afrontar en òptimes condicions el partit contra la Fundación Grupo Norte de Valladolid, equip que ja acumula tes victòries consecutives.