Derrota inesperada (62-70)

Bàsquet cadira de rodes

24.10.2010 10:34

El conjunt blaugrana de bàsquet en cadira de rodes no es podia refiar de les set faltes que va cometre el GAM Joventut en 38 minuts de joc. Sobretot perquè la defensa a la qual van sotmetre els badalonins als d’Osvaldo Misol va ser molt forta i va pr

El treball de la setmana havia estat intens. L’equip es va preparar a consciència per intentar guanyar el GAM, un equip amb només set jugadors després de la baixa d’Álvaro Mora, que ha anat a jugar a Màlaga, i d’Enric Sanz, que ha tornat al Barça.

Per tot plegat, a priori, el Barça-Unes va voler oferir un bon joc a la seva afició. Però l’inici de partit no va ser bo. L’equip barcelonista va sortir massa fred i el Joventut va agafar una renda de 0-10 en el minut 4. La situació es va redreçar i al final del primer quart el resultat era de 13-18.

En el segon període van començar els desajustos arbitrals. Tot i això, els de Misol van intentar treballar millor en defensa per pressionar més el rival. I amb 30-31 es va arribar al descans.

Ja a la represa, el partit es va distorsionar pel criteri dels col·legiats. La desconcentració del Barça-Unes va ser evident i els badalonins van aprofitar-ho per obrir escletxa.

El cos tècnic blaugrana no podia fiar-se de les sancions i va ser molt difícil controlar el desenvolupament del matx. El resultat final, doncs, 62-70, una derrota tan inesperada com dolorosa.