Aprendre per continuar

Bàsquet cadira de rodes

06.02.2011 20:58

El FC Barcelona Unes Sant Feliu no va poder superar el Funhpain Perelada i va caure a casa per 46-60 en l’última jornada de la primera volta de la Lliga.

Els homes d’Osvaldo Misol no van poder tancar la primera volta amb victòria, com els hagués agradat. La falta d’encert dels blaugranes i la qualitat del rival, tercer classificat, va impedir que el Barça-Unes s’endugués la victòria.

Que els jugadors del FC Barcelona Unes Sant Feliu no van tenir el dia es va notar des del primer quart quan. Als 6 minuts, ja perdien per 2 a 11.

Tot i encallar-se en el tir exterior també al segon quart, que ha acabat per 21-30, l’equip no va abaixar el cap i es va resistir a llençar la tovallola.

Creient en la victòria tot i el marcador desfavorable, els catalans es van trobar amb la seva millor versió al tercer quart, quan més es van apropar al Fuhnpain Peraleda, situant-se a només cinc punts (27-32).

Però, veient la remuntada, els rivals van demanar un temps mort que els va servir per canviar aquesta dinàmica i començar l’últim quart amb un avantatge de 14 punts, amb 29-43 al marcador.

L’equip blaugrana va seguir esforçant-se per assolir el millor resultat final possible, però els castellans no van fer cap pas enrere i el matx va acabar per 46-60.

El FC Barcelona Unes Sant Feliu encetarà la segona volta el proper dissabte, també a casa. En aquesta ocasió rebrà el Gran Canaria, situat a l’equador de la taula.