Alessandra Aguilar, cinquena al Cros d’Atapuerca

Atletisme

07.11.2010 16:10

L’atleta del Barça ha assolit la cinquena posició després de completar la prova amb un temps de 23:38.00. La gallega ha estat l’única espanyola que ha mantingut el ritme de les africanes, les favorites.

L’etíop Genzebe Dibaba ha estat la millor de les setanta-una participants, travessant la meta als 22 minuts amb 58 segons i guanyant el VII Cros Internacional d'Atapuerca. Dues kenyanes i una irlandesa han completat la segona, tercera i quarta posicions respectivament.

Altres blaugranes, com Jacqueline Martín, Estela Navascues i Sonia Bejarano, han acabat en 12a, 24a i 26a posició amb cronòmetres de 24:18, 24:48 i 25:07, respectivament.

En categoria masculina cal destacar la 17a posició de Sergio Sánchez (26:11). El lleonès ha estat el primer corredor espanyol a creuar la meta. El guanyador ha estat Medhim Teklemariam (Nike Eritrea) amb 24:33.
Calduch, primera a Calldetenes
Meritxell Calduch va tornar a guanyar. Ho va fer a Calldetenes amb un cronòmetre de 19:37. La blaugrana va dominar la cursa i va guanyar amb gairebé 20 segons de diferència respecte de la segona, que va ser l'atleta de l'AA Catalunya Hasna Bahom.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.