Bon paper a la Copa de Clubs

Atletisme

04.08.2010 13:08

Llorenç Tarrés

L’equip masculí del FC Barcelona va fregar el títol de campió a la VII Copa de Clubs disputada aquest dimarts a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. El femení també va acabar en segon lloc.

Només vuit punts van separar l’equip masculí del Playas de Castelló, que va revalidar el títol aconseguit l’any anterior (135 a 143). Els blaugranes van guanyar cinc proves: 100 metres llisos (Ángel David Rodríguez), 400 metres llisos (Marc Orozco), els 110 metres tanques (Jackson Quiñónez), i els dos relleus 4x100 i 4x400.

2010-08-03_VII_COPA_CLUBES_ATLETISMO_015.jpgPel que fa a la representació femenina, l’equip blaugrana va acabar en segona posició amb 63 punts, a 14 de l’equip guanyador, el sempre solvent València Terra i Mar.

Resultat previst

El resultat final entra “dins els càlculs previstos” per als responsables de la secció d’atletisme del Barça. Vicente Egido així ho explica: “Pensàvem que acabaríem entre vuit i dotze punts, però, després de veure la competició, estic convençut que, si la Copa de Clubs s'hagués disputa abans del Campionat d’Espanya o dels Europeus, hauríem guanyat”.

I és que a parer d’Egido, els atletes blaugranes haurien participat “amb una mentalitat diferent i molt més preparats” al Joan Serrahima. A més, el bon paper feet a l'Europeu “ha afegit tensió i pressió a molts d’ells, a banda que ha condicionat la nostra alineació”.

Un moment per destacar

No obstant això, el balanç del responsable del FC Barcelona és positiu: “Van venir els nostres millors atletes i van respondre bé”, ha explicat Egido, que destaca: “L’atletisme no deixa de ser un esport individual i el bon moment del club es demostra en el paper que s'ha fet i el nombre de medalles aconseguides en cites com ara el Campionat d’Espanya i els Europeus”.
Manuel Olmedo va quedar segon als 800 m. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Els resultats, al complet
Si vols consultar tots els resultats de la Copa de Clubs, tant en categoria masculina com femenina, fes clic aquí .