Bochaca, or, i quatre bronzes més

Atletisme

11.07.2010 21:19

Ferran Bochaca ha guanyat la medalla d'or a la final dels 5.000 metres. El blaugrana s'afegeix als quatre bronzes: Nelson de la Puente ha fet doblet en 100 metres i 200 metres. Marc Vela, en perxa i Mark Ventsislavov, en javelina.

El LIXè Campionat d’Espanya juvenil, que ha tingut lloc a Nerja (Màlaga) ha acabat amb el títol de 5.000 metres per a Ferran Bochaca. El blaugrana ha estat or en la final amb un cronòmetre de 15:08.72. L'or de Bochaca s'afageix a les quatre medalles de bronze de la resta de blaugranes.

Nelson de la Puente ha acabat tercer a la final de 100 metres. El blaugrana ha corregut en 11.28. Adrián Pérez del Playas de Castelló ha estat primer amb un temps de 10.93. Gonzalo Sánchez Camacho (Alcobendas) ha aconseguit la plata amb 11.04.

De la Puente també ha corregut la final de 200 metres llisos, una cursa que ha guanyat Manuel Ramírez (Pto. Alacant) i en segon lloc ha acabat Oscar Husillos (CA Puentecillas). El blaugrana ha fet un registre de 22.16.

En perxa, Marc Vela també ha acabat tercer amb un llançament de 4,61. El guanyador ha estat Dídac Salas de l’ISS-L’Hospitalet (4,81). 4,71 ha fet el segon classificat, l’atleta del Playas de Castelló, Manel Miralles.

El darrer bronze ha estat per a Mark Ventsislavov en javelina de 700 grams, amb 55,59. Juan José Martínez (Atletismo Roldán) ha guanyat la prova (57.90) i Franciso Javier López (Virgen del Castillo) ha estat segon (57.10).

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del Campionat.
Memorial Miquel Consegal
El VII Memorial Miquel Consegal, que ha tingut lloc a l'Estaddi Serrahima (Barcelona), va donar el segon lloc a Jordi Comas als 1.500 metres (4:00.29). Alberto Segura va acabar en novena posició (4:17.23) en la mateixa cursa, que va guanyar Daniel Pérez del Malgrat (3:55.96).

Al salt d’alçada masculí Miquel Vélez va ser segon, per darrere de Carles Triado, de l’ISS-L’Hospitalet. El blaugrana va fer un salt de 2,08, la mateixa alçada que Triado, però Vélez va fer més nuls.

I Agustí Fèlix va ser el millor al salt amb perxa. 4,90 va ser el millor intent de l’atleta del FC Barcelona.