Calduch guanya la Cursa del Corte Inglés

Atletisme

03.04.2011 22:53

La blaugrana Meritxell Calduch ha estat la guanyadora de la prova amb un temps de 38:58. L’atleta del FC Barcelona Pol Guillén s’ha quedat a les portes del podi, en quarta posició, amb 33 minuts i 57 segons.

Repeteix Benhbarka
El guanyador de la cursa, el marroquí Mohamed Benhbarka, avui té dues coses a celebrar. A més de quedar el primer classificat de la carrera, també pot presumir de ser el primer corredor de la història que guanya quatre edicions consecutives de la Cursa El Corte Inglés.
A les 9:30h del matí començava a la Plaça Catalunya de Barcelona la 33a Cursa El Corte Inglés.  El millor classificat dels blaugranes al final de la cursa ha estat Meritxell Calduch amb 38 minuts i 58 segons, repetint la victòria que ja havia obtingut l’any 2009.

Es troba en un estat de forma més que notable. Meritxell Calduch, que va guanyar la setmana passada la mitja marató de Montornès, ha estat la primera dona en recórrer els 10.766,58 m de la clàssica Cursa del Corte Inglés. La manresana ha millorat el seu temps, parant el cronòmetre dos segons abans del que ho va fer dues edicions enrere. L’atleta blaugrana ha aconseguit pujar a l’esglaó més alt del podi per davant de Hassna Bahom (Agrupació Atlètica Catalunya) i Inna Lebedieva (Baseamado.com). L’altra atleta del FC Barcelona que participava a la cursa era Anna Rosa Moreno, que ha quedat en la 288a posició amb 46 minuts i 10 segons.

En categoria masculina, el blaugrana més ràpid ha estat Pol Guillén. El fondista ha quedat quart en la classificació general i masculina amb 33 minuts i 57 segons, a només dos segons del podi. Els tres atletes que han pujat al podi masculí són: Mohamed Benhmbarka, Otmane Btaimi i Samir Ait Bouycgamane. El segon atleta del Barça que participava era Josep Maria Arnal Ahulló que ha quedat 12è en la general amb un temps de 37:29.

Amb una gran participació popular, aquesta cursa pels carrers de Barcelona torna a ser un gran reclam de l’atletisme en estat pur. La pròxima setmana hi ha una altra cita a Barcelona. Serà la Cursa dels Bombers.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials.

D'altra banda, Estela Navascues va quedar segona al campionat d'Espanya dels 10.000 metres. La blaugrana va fer un temps de 33:10:68, que la situó quinta de la general.