Primeres i tercers a la Copa de Clubs júnior

Atletisme

16.01.2011 19:56

Les noies del FC Barcelona han coronat la Copa de Clubs júnior del Campionat d’Espanya en pista coberta aconseguint el primer lloc, mentre que els nois repeteixen el tercer lloc.

Millora en categoria femenina del segon lloc de l’any passat. Les atletes del FC Barcelona en categoria Júnior s’han proclamat campiones d’Espanya de la categoria en pista coberta. Les blaugranes (85 punts) han superat el Pto Alacant OHL (69 punts) i l’Sprint Atletismo León en la classificació final (65 punts).

En categoria masculina, els nois repeteixen el tercer lloc que van obtenir l’any passat. El Barça ha sumat 77 punts i ha pujat al tercer calaix amb tranquil·litat. La lluita s’ha trobat en les dues primeres posicions. El Playas de Castelló (95 punts) s’ha proclamant campió d’Espanya per un punt de diferència respecte de l’Alacant.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del Campionat d’Espanya de Clubs júnior en pista coberta.
Sabadell ha acollit la Copa de Clubs júnior, així com la setmana passada va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs absolut (Foto: Arxiu - FCB)