Voluntat i ofici per guanyar el Palma Vòlei (2-3)

Voleibol masculí

06.12.2009 16:21

Important victòria per al FCBarcelona, que veu més a prop la classificació per a la Copa del Rei. El Palma Volley i el Barça van protagonitzar un intens partit de dues hores i mitja que no es va decidir fins als últims minuts.

El gran treball dels blaugranes al llarg del partit va acabar amb final feliç per als visitants. Tot i que el Palma Volley dominava per dos sets a un, el Barça va saber aprofitar les errades dels mallorquins i va aconseguir dos punts importants davant d’un dels clàssics de la Superlliga.

Domini inicial del Palma Volley

pal-bar02_b.jpgEl partit va començar sent favorable per als locals que, amb un potent servei del col•locador Cao, va ser suficient per sentenciar el primer set. Ja en el segon parcial, la situació va canviar radicalment gràcies al treball constant d’un Barça que va demostrar voluntat i ofici per donar la volta al marcador. Amb el suport en el bloqueig i en la defensa, els visitants van aconseguir arrodonir el set amb un 15-25.

El Palma Volley no va llençar la tovallola i, amb un parell de bloquejos de Fernández i Ronaldo (16-25), semblava que podia tancar el set, però una targeta groga per a Cao i dos bloquejos més van tornar a donar l’avantatge als blaugrana (19-21).

Finalment, els locals van poder tancar el set a favor seu, amb una sacada flotant de Ronaldo (34-32).

Reacció blaugrana

El partit va continuar molt renyit i la igualtat es va mantenir en el quart parcial, on cap dels dos equips va aconseguir més de dos punts d’avantatge (7-8). El Barça era conscient que calia guanyar el partit davant d’un dels equips més potents de la Superlliga, per la qual cosa el tècnic blaugrana va fer sortir Gamiz, que va protagonitzar una sacada flotant que, d’aquesta manera, feia remuntar el Barça (19-23).

Finalment, el Palma Volley va sucumbir en l’enèsim tie-break després de diversos errors en la recepció de la pilota, i va acabar l’últim set amb un (11-15).

L’intens partit va acabar amb la victòria del Barça en un camp difícil, fet que suposa dos punts molt preuats que permeten apropar la presència del Barça a la Copa del Rei per segon any consecutiu.