Els vigents campions dominen (3-0)

Voleibol masculino

29.11.2009 11:58

La jornada d'aquesta setmana enfrontava el volei blaugrana amb el CAI Voleibol Teruel, vigent campió de la competició. El resultat final va ser de 3 a 0, una clara victòria local que no reflecteix les dificultats sofertes pels de Terol per guanyar.

Tres sets lluitat de principi a fi i que van caure del costat del Terol a la recta final de cada temps. 25/22, 25/23 i 25/22 van ser els resultats que desglossen el 3 a 0 final. Després d'aquest enfrontament, el FC Barcelona és vuitè en la classificació. La setmana que ve s'enfrontarà al sisè classificat, el Palma Volley, també com a visitant.

Progressió ascendent

cai-bar2_b.jpgEl CAI Voleibol Terol va voler fer valer la seva condició d'actual campió de Lliga i va sortir a la pista concentrat i amb les idees clares. Amb un joc pràcticament perfecte i sense cometre errors, els locals van aconseguir els primers avantatges davant un Barça que va necessitar una mica més de temps per sentir-se còmode al camp. Un cop aconseguit, els blaugranes van poder pressionar el seu rival fins a posar-se a un sol punt després d'anotar quatre punts consecutius. Però l'arrencada final del Terol va guanyar la primera mànega.

El segon i el tercer set van ser encara més igualats. Els primers minuts van ser molt igualats, fins al punt que l'electrònic va mantenir l'empat i la diferència d'un punt fins al vuitè punt. Els locals van tornar a enganxar l'últim èxit en els últims minuts i, de nou, es van emportar el set. En el tercer temps la superioritat blaugrana va ser clara. El FC Barcelona es va posar fins i tot per davant en el marcador fins a aconseguir un màxim avantage de cinc punts, amb l'11 a 16. El CAI Voleibol Terol va aconseguir l'empat a 20 i finalment el triomf.