Frenats per una gran defensa (0-3)

Voleibol masculí

08.11.2009 18:21

El FC Barcelona ha vist tallada la seva ratxa de tres victòries consecutives contra un Caravaca que ha basat el seu triomf en una gran defensa. Malgrat la contundència del resultat, tots els sets s’han decidit per petits detalls.

Tot i el fort començament que ha posat els blaugranes amb un avantatge de 4-0, a poc a poc el Caravaca ha anat imposant el seu joc al pavelló de la Ciutat Esportiva. El Barça ha vist com l’equip murcià s’emportava el primer set després de posar-se per davant quan anaven empatats a 18. Les errades en el servei han condemnat l’equip de Toni Alemany.

El segon parcial ha estat un calc del primer. El Barça ha començat fort (7-3), però, a poc a poc, el Caravaca ha igualat el marcador fins que, en els moments decisius, amb empat a 22, han estat més encertats. Al final, un ajustat 24-26 que mostra la igualtat de tot el set.

2009-10-18_VOLEIBOL_37.JPGEl tercer set ha estat dominat totalment pel conjunt visitant. Un 2-5 per començar ha posat el partit molt costa amunt pels blaugranes, que, amb més fe que joc, han aconseguit apropar-se amb un 20-22 i mantenir l’esperança de forçar un quart set.

Al final, a la tercera pilota de partit, els murcians s’han emportat la victòria i han trencat la ratxa de tres triomfs consecutius de l’equip barcelonista.

Cúmul de circumstàncies

Toni Alemany ha volgut destacar la gran defensa dels visitants:“Ens hem trobat un equip que ha tingut molta fe, pilotes increïbles les han defensat i les han aixecat i nosaltres no”.

Pel preparador barcelonista, el cansament, després de jugar molts partits a cinc sets en poques setmanes, pot haver afectat la mentalitat de l’equip, ja que “a vegades, inconscientment, el jugador, quan porta setmanes dures guanyant 3-2, molts cops es relaxa i baixa la concentració, i, això, ho hem de treballar aquesta setmana”.

Thiago Oliveira ha comentat la falta de sort que ha tingut el Barça en els moments decisius. “Al final de set sempre estàvem igualats, amb un 1 o 2 punts de diferència, però, en aquests moments, no hem tingut sort”, ha conclòs el central.