Reacció davant el Saragossa (3-1)

Voleibol

29.10.2009 11:45

L’equip de Toni Alemany es va imposar al Multicaja Fábregas de Saragossa a la quarta jornada de la Superlliga. Els blaugranes, que van començar perdent, van resoldre el matx en quatre sets i van sumar una victòria que redreça el mal inici.

Va ser un partit llarg i intens, però l’esforç va valer la pena. El Barça va necessitar quatre sets per derrotar el Multicaja Fábregas Sport, per 1 a 3 (25-27, 25-23, 29-27, 26-24). Els de Saragossa es van avançar en un primer set molt igualat. De fet, la igualtat va ser la tònica de tot l’enfrontament, que va durar més de dues hores. “Ha estat un partit superintens des del punt de vista tècnic i tàctic, amb una igualtat tremenda des del primer punt fins a l’últim. Tenim una Lliga molt igualada i qualsevol equip pot guanyar”, afirmava Toni Alemany.

Màxima igualtat

2009-10-28_FCB_VOLEIBOL_-_ZARAGOZA_012.JPGDesprés de perdre el primer set, els blaugranes van començar a sentenciar un a un els sets posteriors. En el segon es va arribar a l’empat a 20, que el Barça va solucionar amb un parcial 5 a 3. El tercer set va ser el més igualat i tots dos equips van arribar a l’empat a 27, però els blaugranes van decidir amb un parcial 2 a 0. Al quart i definitiu set, el Saragossa va pressionar encara més, però el Barça va saber mantenir el pols i va guanyar el partit.

Amb aquest resultat, els blaugranes sumen dues victòries i redrecen el mal inici de temporada. Segons el blaugrana Julliani Rodrigo, “Ha estat una victòria important per recuperar punts que vam perdre els dos primers partits. Ara toca millorar i créixer”.