Un bon treball tot i la derrota (1-3)

Voleibol masculí

18.10.2009 18:27

El Barça ha perdut contra l’Unicaja Almeria, un dels aspirants al títol de Superlliga. Els blaugranes no han pogut comptar amb Danillo ni Marlon, dos dels seus homes clau.

El primer partit de voleibol que es disputava al pavelló de la Ciutat Esportiva blaugrana no ha pogut celebrar el triomf del Barça. Ara bé, el duel amb un rival de l’entitat de l’Unicaja Almeria ha estat intens. Els de Toni Alemany han pogut esgarrapar un set al finalista de la temporada passada, tot i comptar amb baixes importants per lesió (la de Marlon Palharini) i perquè encara falten els trànsfers d’alguns dels fitxatges per arribar (com el de Danillo Lampariello).

Bon plantejament

2009-10-18_VOLEIBOL_25.JPGEl FC Barcelona ha començat el partit temptejant els jugadors de l’Almeria i en els primers jocs no han permès que els verd-i-blancs s’escapessin en el marcador. Tot i això, amb el 5 a 9 l’Unicaja ha començat a obrir escletxa. El primer set ha finalitzat 18 a 25 per als andalusos.

Al segon set, els blaugrana han sabut dominar el ritme de joc. Els de Toni Alemany s’han posat per davant al marcador amb 21 a 22 i han aconseguit empatar el partit a un set amb el resultat de 27 a 25.

Els tercer set s’iniciava amb un Barça molt encoratjat per l’empat, però l’Unicaja de seguida s’ha col•locat per davant en el marcador i no ha donat opcions als blaugranes, que han perdut el tercer set per 19 a 25.

El darrer set no ha tingut color. El Barça s’ha vist superat pel potencial dels visitants. L’Almeria ha aconseguit 5 punts de marge molt aviat i ha rematat el partit amb un 12 a 25, que suposava l’1 a 3 per als andalusos.

“El resultat ha estat normal i just”

L’entrenador del FC Barcelona, Toni Alemany, ha valorat molt positivament el treball dels seus homes, malgrat no disposar de dos homes clau, contra “un rival molt dur i que aspira a tot”. “El partit era molt complicat, tot i que haguéssim pogut fer alguna cosa més al darrer set”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Per la seva banda, Àngel Galindo, jugador del FC Barcelona, ha assegurat que a l’equip li falta “millorar la sortida de recepció i el control de pilota”. A més, el jugador blaugrana creu que “cal fer més pinya”, encara que ha destacat que tot just han començat la temporada.