Punt final a Tarragona

Voleibol masculí

01.04.2010 12:10

El FC Barcelona no ha pogut forçar el tercer partit dels quarts de final de la Superlliga masculina de voleibol. La derrota per 3-1 a Tarragona davant el Sant Pere i Sant Pau condemna els blaugranes, que diuen adéu a la competició.

No obstant això, el Barça ha plantat cara al seu rival. Els parcials (25-23, 18-25, 25-18 i 25-23) reflecteixen una igualtat constant, només trencada en el tercer set, possiblement una de les claus per entendre el resultat final.

Espectacle ‘made in’ Rodrigo

Els jugadors d’Antoni Alemany, tot i el handicap de la primera derrota a la Ciutat Esportiva, han jugat bé les seves cartes. Defensivament han demostrat la seva fortalesa i en atac han estat a l’altura, fet que els ha permès convertir un inquietant 11-9 en un favorable 11-13 en el segon set. Un Rodrigo espectacular ha igualat l’enfrontament, inquietant així el nombrós públic tarragoní. El Barça vivia els seus millors moments.

El tercer parcial era cabdal per a les aspiracions d’un i altre però, en aquest cas, els blaugranes no han estat tan encertats. Novament el SPiSP ha agafat les regnes del partit per avançar-se al marcador. En el quart set ha tornat la igualtat dels dos primers, amb un Barça sòlid en el servei i que s’ha mantingut amb vida fins al final. No obstant això, Saucedo, un dels jugadors més inspirats habitualment de l’equip tarragoní, ha acabat segellant el triomf local.
El blaugrana Luiz Roque intenta bloquejar un atac rival (Foto: Diari de Tarragona).