Derrota davant el Sant Pere i Sant Pau (2-3)

Voleibol masculí

28.03.2010 19:22

El FC Barcelona ha perdut per 2-3 el partit d’anada de quarts de final de la Superlliga masculina, davant del Sant Pere i Sant Pau. Els tarragonins han sabut aprofitar millor les ocasions i han utilitzat una estratègia defensiva molt eficient.

El primer set l’ha guanyat el Sant Pere i Sant Pau per 20 a 25. Ambdós equips han lluitat fins al final, i el Barça ha comptat amb grans actuacions de jugadors com Rodrigo i De Amo. El segon set ha estat de color blaugrana, però el resultat també ha estat molt ajustat, aquesta vegada els de Toni Alemany han guanyat per 25 a 20.

Remuntada inesperada

La sort ha estat de color blaugrana en aquest tercer set, i és que el Barça ha aconseguit remuntar a l’últim moment un 21-24. Ho han aconseguit mitjançant sacades ràpides i eficients, i gràcies, en part, de la figura de Thiago, que ha aconseguit l’últim punt, i així doncs, la victòria del Barça per 26 a 24. Amb aquest set guanyat, els ànims han tornat a pujar al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

I ja al quart set, les diferències han començat a aflorar de nou a pista. El Barça s’ha mostrat molt confiat i receptiu i els tarragonins han sabut aprofitar l’ocasió per guanyar el quart set per 17 a 25. Ha estat el set amb la diferència més alta de punts de tot el partit.

Desenllaç igualat

L’alt nivell dels dos equips ha marcat el desenllaç del partit. El Barça ha començat guanyant aquest últim set, però el SPiSP ha sabut remuntar i mantenir un marcador molt igualat en tot moment. Finalment els tarragonins s’han imposat al marcador amb un 11-15.
Dimecres, a Tarragona
Malgrat el resultat, l’equip blaugrana no llença la tovallola, i és que aquest partit només és el primer d’una sèrie al millor de tres partits. Els dos equips han demostrat estar a un excel•lent nivell, i tal i com demostren els anteriors partits disputats de lliga regular, el balanç és d’una victòria per equip, en tots dos casos a domicili.

Aquest dimecres es tornaran a enfrontar al Sant Pere Sant Pau, en aquest cas a Tarragona. Serà a les 19:00 h.