La gran defensa val un triomf (1-3)

Voleibol masculí

21.02.2010 19:36

El FC Barcelona es va imposar amb claredat el Vecindario en un partit on la gran defensa dels de Toni Alemany va ser decisiva per aconseguir el triomf. Aquesta victòria els fa créixer una mica més a la Superlliga.

El Barça va imposar de seguida el seu estil de joc, marxant de 4 punts en el marcador, una distància que els canaris del Vecindario no van ser capaços de superar. Així, el primer set va acabar 22 a 25 a favor dels blaugranes. En el segon, es va mantenir la mateixa tònica. Els 28 punts de Rodrigo i la gran defensa en la segona línia van anul·lar els illencs, que van caure derrotats per 26 a 24.

En el tercer temps, però, el Vecindario va reaccionar en els últims instants del set, que se'l va endur per un ajustat 26 a 24. En l’últim i definitiu, els canaris van mantenir aquesta reacció fins a posar-se per davant, amb 8 a 6. Però la defensa del Barça, amb grans actuacions de Galindo i Martínez va permetre que no se’ls escapés el partit. Al final, 24 a 26.