Derrota amb el líder (3-1)

Voleibol femení

10.01.2010 12:52

El Barça va perdre davant l’Unicaja Almeria, un dels clars aspirants a guanyar la Superlliga i actual líder. Els blaugrana, amb una falta de ritme de competició, van donar una bona imatge a Almeria.

Els homes de Toni Alemany van mostrar les seves armes des d’un bon inici, i van jugar un primer set molt igualat. Amb una gran defensa, i liderats per Gamiz, els blaugrana es van posar dos punts per davant, però els almeriencs van saber reaccionar a temps i van aconseguir remuntar el marcador i guanyar el primer set per 25 a 16.

De nou la igualtat es va imposar en el segon set. Els blaugrana van millorar el seu joc i van ser capaços de remuntar quatre punts en contra, cosa que els va permetre empatar el partit a un set.

Falta de ritme competitiu

Almeria-FCB_Volei_2.jpgJa amb l’empat al marcador, l’Unicaja Almeria va saber portar la iniciativa, malgrat que a l’inici del set, com en els altres sets, la igualtat va ser la nota predominant. El poderós bloqueig de l’Unicaja va ser clau per dificultar el joc dels homes de Toni Alemany. El tercer set el van guanyar els locals per 25 a 17.

El darrer quart va estar marcat per un Unicaja amb ganes de tancar el partit de manera ràpida. Malgrat que els blaugrana van aconseguir posar-se per davant en el marcador, la sacada dels almeriencs va ser clau perquè els locals sentenciessin el partit. Els homes de Toni Alemany van acusar la falta de ritme de competició a causa de l’aturada nadalenca.