Derrota agredolça (1-3)

Voleibol femení

15.12.2009 19:34

L’inici de la segona volta amb la visita d’un dels grans equips de la Superlliga-2, el Cantàbria Infinita, va acabar amb una derrota dolorosa, sobretot per l’esforç que hi van posar les blaugranes en els primers sets.

El CVB Barça no es va deixar intimidar per les càntabres, el segon classificat de la Superlliga-2 i un equip que les havia derrotat a la primera volta per un clar 3-0.

Les noies de Jordi Català i Quim Ribas van començar el partit molt concentrades i van saber desarmar la defensa i la recepció del Cantàbria Infinita gràcies a un gran joc col•lectiu i a la direcció de Mireia Carmona. El 25-18 de final de set va servir perquè les visitants reorganitzessin el seu joc ja al segon parcial.

Les de Torrelavega es van fer fortes en la recepció i van millorar el balanç al bloqueig en defensa. Tot plegat va fer que aturessin els atacs de l’equip associat al Barça i mantinguessin 8 punts al seu favor abans del segon temps tècnic. Però la reacció local va ser ràpida. Amb Carmona com a col•locadora, trobant a Lara Raspall i Laila Dos Santos com a puntals en atac, juntament amb el bloqueig de Raisa Moll i d’Erika Kliokmanaite, el resultat es va ajustar a un 23-22. Aleshores, dos errors no forçats de les blaugranes i un bloqueig de les càntabres va tancar el set (23-25).

El tercer període va ser igual d’elèctric i amb grans accions per les dues bandes. Però ara va aparèixer Sagardi en la direcció i Jimena Pérez i Juliana Ribeiro, poc eficient fins a aquell moment, per rubricar un parcial que va deixar el definitiu 18-25.

Tot l’esforç del matx, tant físic com mental, va passar factura el CVB Barça al darrer set. Un parcial de 1-10 va ser clau en la desfeta final. 4-25 i final de partit d’una manera que no va fer justícia a tot l’espectacle vist fins al moment.