Derbi blaugrana (31-25)

Rugbi

22.11.2009 17:04

La Teixonera ha viscut un gran derbi entre el FC Barcelona i el BUC. Un partidàs que es podria haver endut qualsevol dels dos equips, però que finalment ha estat blaugrana (31-25).

En qualsevol cas, el FC Barcelona ha estat un just vencedor. Ha tingut controlat el partit durant 60 dels 80 minuts reglamentaris, tot i que al final han hagut de patir a causa de les expulsions temporals de Joshua Reynolds i de José Luís Nart. Això ha donat ales al BUC i els ha permès fer dos assaigs finals que els ha apropat perillosament en el marcador. Per sort, el coixí que havia aconseguit el Barça durant tot el partit no ha permès que el rival s’emportés una victòria que el Barça s’havia treballat de valent.

Domini d’inici

Des del principi, ha estat el FC Barcelona el que ha imposat el seu joc i això li ha permès anar tot el partit per davant en el marcador i obtenir una renda considerable de fins a 20 punts al minut 23 de la segona part. Un avantatge que ha pogut administrar quan s’ha quedat en inferioritat numèrica.

Cal destacar el gran treball de tota la davantera del Barça, que ha jugat un extraordinari partit i que, al final, ha estat la clau de la victòria barcelonista, això sense desmerèixer ni de bon tros la línia de tres quarts, que també ha fet un magnífic partit, en especial el mig d’obertura.

El marcador: 3-0, cop de càstig Joshua Reynolds (7’); 8-0, assaig David Natsvishvili (16’); 11-0, cop de càstig Joshua Reynolds (30’); 11-3, cop de càstig BUC (34’); 14-3, cop de càstig Joshua Reynolds (40’); 14-6, drop BUC (42’); 19-6, assaig Andrés Martínez “Tortu” (45’); 21-16, transformació Joshua Reynolds (45’); 21-11, assaig BUC (52’); 26-11, assaig Maxime Barrois (58’); 31-11, assaig Maxime Barrois (63’); 31-18, assaig transformat BUC (70’); 31-25, assaig transformat BUC (75’).

Les alineacions
FC Barcelona: Ricard Cayuelas, Steve Bensaid, René Sueldo, Miguel Ángel Morán, Gorka Etxeberria, Ilija Djurdjervich, David Natsvishvili, Iván Gurriere, Irakli Bodokia, Josh Reynolds, Adrià Garcíar, Burger Geldenhuys, Andrés Martínez “Tortu”, Roger Saladich, Maxime Barrois –equip titular-, José Luís Nart, Carles Figuera, Lucas Piacentini, Carles Gil, Mathieu Chotard, José Luís Murillo “Trampo”, Alejandro Láncaster

BUC: Federico Ricciotti, Marc González, Gonzalo Nadal, Ermengol Alemany, Juan Sabatini, Milton Alcaraz, David Hernández, Thomas Hobbs, Carles Badia, Pedro Fages, Dani Ripol, Ross James, Àlex Zubero, Isaac Moreno, Xavier Zubero –equip titular-, Jorge Gómez, Lucas Pérez, Juan Porras, Osvaldo Yañez, Aitor Figueruelo, Martí Argudo i Juan Barberá