Dues exclusions que passen factura (22-3)

Rugbi

01.11.2009 15:02

L'equip de rugbi blaugrana ha encaixat la seva primera derrota de la temporada en caure davant l'Hernani CRE per 22 a 3. Dues exclusions al final del primer temps han fet massa mal als blaugranes.

Primera derrota a la Divisió d'Honor 'B' i tercer classificat. Aquest és el resultat d'un diumenge difícil per a l'equip d'Arturo Trenzano. "No hem tingut problemes de base. Hem pagat les dues exclusions. L'equip està treballant bé ", assegura l'entrenador.

El minut 32 marca un abans i un després

El partit havia començat de cara per als de Barcelona. Amb un 0-3 favorable, dos jugadors blaugrana van haver d'abandonar el terreny de joc en el minut 32. Amb 13 jugadors a la pista, les coses s'han complicat. En una jugada assajada,  l'Hernani ha aconseguit un 7 a 3 abans del descans. Al començament del segon temps, el FC Barcelona ha hagut de posar remei a l'absència dels seus dos jugadors expulsats. Un cop recuperats, els d'Arturo Trenzano es van mantenir ferms en el camp, però un parell d'errors van deixar escapar la victòria. "Ells són superiors a nosaltres, però crec que hem estat a l'altura", explica l'entrenador.

Mantenir la categoria

Segons el tècnic blaugrana, el principal objectiu de l'equip aquesta temporada és mantenir la categoria, categoria a la qual ha ascendit aquest any. El segon objectiu és lluitar amb els grans equips. "Cada partit és un test. El d'avui també ha estat una prova. Ara hem de pensar que tenim un partit de tornada a casa on podem deixar les coses al seu lloc ", afirma Trenzano.
El Vigo, següent rival
La propera setmana el Barça s'enfrontarà amb el Vigo, segon classificat empatat a punts amb els blaugranes. "Millorarem cada diumenge", afirma l'entrenador del FC Barcelona. L'Hernani lidera la classificació.