Els punts els suma l’Egara (3-2)

Hoquei herba

08.11.2009 18:50

El Barça ha tingut a l’abast l’empat al camp del Club Egara en un partit d’alt nivell tàctic. Tot i la derrota contra un dels equips potents del grup, els blaugranes estan satisfets amb el seu plantejament.

En un partit maquíssim, el Barça ha plantat cara un dels ossos del grup B de la Divisió d’Honor. Els blaugranes, que van ser capaços d’empatar a l’anada, han estat a punt de tornar a esgarrapar-los punts. De fet, els homes de César Javier han estat valents.

Héctor Martínez ha avançat el Barça amb un gol de jugada al minut 12. La iniciativa en el camp ha estat compartida. Eduard Arbós, l’home més incisiu dels egarencs, ha encetat el seu compte golejador ja al primer temps. L’empat a 1 ha arribat de penal.

El partit ha continuat amb repartiment d’ocasions. La bona defensa dels blaugranes i la bona mitja han permès el control del partit. Malauradament, han estat els de Víctor Pujol els que han marxat al vestidor amb una mínima diferència a favor. Arbós ha tornat a marcar a poc menys de 10 minuts per al final del primer temps.

A per totes

2009-10-11_HOCKEY_HIERBA_17.JPGLa segona part ha continuat amb una tònica de joc brillant. Els dos equips han sortit concentrats. Sobretot el Barça que ha pogut empatar mitjançant Joshua Dean Miller.

Tot i la intensitat en el joc blaugrana no s’ha pogut evitar el tercer gol d’Arbós, només tres minuts després de l’empat a dos.

Amb molt partit per endavant, cap dels dos conjunts s’ha arronsat. Els de César Javier han continuat provant sort, però la fortuna no hi ha arribat.

El 3-2 final no és un el resultat esperat però el bon treball dels blaugranes ha acabat de satisfer a tothom. A més, cal apuntar que a la porteria ha estat Josep Torrents, un noi del planter, en el lloc del lesionat Guillem Ruiz.

La setmana que ve, el gran test

Tot i haver perdut contra Polo i Egara, els dos equips més forts del grup, el gran examen arriba als blaugranes la pròxima setmana. El Barça visita un dels camps més difícils de la Divisió d’Honor, el del Terrassa. El duel serà de la màxima ja que només un punts els separa.

Els blaugranes busquen la victòria que els asseguri la tercera plaça i, per tant, la classificació de cara la segona fase.
CLUB EGARA, 3
FC BARCELONA, 2

Club Egara (2+1):
Cortés, Amat, Arbós (3), Arch, Carrera, Clapés, Pinares, García, García-Chicote, Matalonga, Pepe Romeu, Ramon Romeu, Ruiz, Solà, Artigas, Farrés

FC Barcelona (1+1): Torrents, Bannister, Campos, De Falguera, Dewever, Donadeu, Dunn, Harris, Herrero, Martínez (1), Miller (1), Quintana, Reig, Sinclair, Valls

Gols: 0-1, Martínez, m. 12; 1-1, Arbós, m. 20; 2-1, Arbós, m. 26; 2-2, Miller, m. 50; 3-2, Arbós, m. 56

Àrbitres: Guerrero i Ruiz