El mateix resultat contra el Polo (0-7)

Hoquei herba

01.11.2009 19:26

Derrota de l’equip de César Esteban contra el Polo. El Barça d’hoquei herba ha disputat un partit molt complicat davant del líder. A la primera volta el Barça va perdre amb el Polo per set gols a zero i aquesta vegada el resultat ha estat el mateix.

El Barça sabia que guanyar al Polo seria una tasca complicada tenint en compte el contundent resultat de l’anada. Tot i que els blaugranes han configurat un bon plantejament tàctic i la defensa ha estat espectacular, en la línia de tot el que han disputat de campionat, les contínues envestides del Polo han aconseguit anul•lar el joc del Barça.

Joc molt tàctic

En la primera part, l’equip blaugrana ha desenvolupat un bon esquema tàctic bloquejant l’atac del Polo i la defensa ha estat gairebé un mur infranquejable. Això ha provocat que els dos primers gols del Polo hagin estat fruit d’una jugada individual i d’un penal davant la impossibilitat de batre la defensa i el porter local.

El primer gol ha arribat al minut 15, provocat per un contraatac dut a terme en solitari per part de Christian Wein (0-1), i la segona diana l’ha fet Jorge Dabanch en fer efectiu un penal (0-2).

Els blaugranes han marxat al descans amb l’esperança de poder remuntar el partit perquè estaven creant ocasions, malgrat que el Polo en provocava més i de més perill.

Desmotivació blaugrana

Cesar_Javier.jpgEn la segona meitat, els blaugranes han continuat amb la mateixa tàctica, però en el minut 16, aprofitant un refús, Wein ha marcat el tercer gol (0-3), fet que ha suposat un cop dur per als blaugranes, que buscaven un gol per tornar a entrar en el joc. Aquesta diana ha marcat un punt d’inflexió en el Barça, que s’ha desmotivat i la defensa s’ha desordenat.

L’entrenador ha intentat canviar de tàctica avançant un defensa al mig del camp per intentar fer més contraatacs, però el Polo ha trobat espais i Witthaus ha marcat el quart gol (0-4).

A partir d’aquí el Barça ha perdut potència. Les ocasions del Polo han començat a ser successives i no han trigat a arribar més gols.

Àlex Casasayas, al minut 22, ha marcat el cinquè (0-5) i Pau Quemada ha aconseguit fer el sisè fruit d’una acció molt ràpida que ha desconcertat el porter tot deixant rodar la pilota sola cap a la porteria (0-6). A l’últim minut del partit, Roger Padrós, amb un stroke, ha aconseguit el setè gol i definitiu (0-7).

Tot i la derrota, bones sensacions

Malgrat el resultat, l’entrenador César Esteban fa un balanç positiu:“El que volíem d’aquest partit era millorar coses que no s’havien aconseguit l’altre cop i donar un pas endavant. Sobretot, en la primera part, crec que l’equip ha fet molt bon treball i hem de tenir en compte que acabem de pujar de categoria. Ara hem de continuar esforçant-nos i anar millorant.”

Aquest resultat, tal com afirma el davanter Héctor Martínez, ha ajudat l’equip a tornar a posar els peus a terra després de portar quatre jornades sense perdre. “Veníem d’una etapa molt bona i amb aquest partit veiem que encara ens queda molt per millorar, però crec que anem per bon camí”, ha assegurat el jugador.
FC BARCELONA, 0
PRINCESS RC POLO, 7

FC Barcelona (0+0):
Bannister, Campos, Casals, De Falguera, Dewever, Donadeu, Dunn, Harris, Marí, Martínez, Dean Miller – equip inicial - Quintana, Reig, Ruiz, Torrents, Valls

Princess RC Polo (2+5): Alastrue, Casanovas, Casasayas, Dabanch, Àlex Fàbregas, Oriol Fàbregas, Jordi Fàbregas, Francesc Fàbregas, Giménez, Massana, Padrós – equip inicial - Piera, Quemada, Terraza, Wein, Witthaus

Gols: Wein (min.17), Dabanch (min. 34), Wein (min. 51), Witthaus (min.54), Alex Casasayas (min.57), Quemada (min.62), Padrós (min.69)

Àrbitres: Estany i Riera