Triomf merescut (3-4)

Hockey herba

25.10.2009 17:25

El Barça suma el segon triomf de la temporada al camp de l’Atlètic Sant Sebastià. Tot i que cap dels dos equips ha destacat en atac i en defensa, el Barça ha fet una segona part amb molta força capgirant el resultat.

Els bascos han començat el partit amb el marcador a favor. Als 10 minuts de joc l’Atlètic Sant Sebastià s’ha avançat amb un gol de penal assajat, tot i que pocs minuts després Jordi Quintana ha deixat el resultat amb empat. Amb un joc molt similar entre els dos equips, tot i que una bona gestió de la pilota per part del Barça, l’Atlètic ha marcat dos gols en els últims minuts de la primera part.

Després del descans i amb un marcador en contra (3-1), el FC Barcelona ha volgut mostrar la seva qualitat de joc i gràcies a un gol en el minut 26 d’Arnau Casals, que ha desmuntant per complet a l’equip de Sant Sebastià, el marcador s’ha capgirat per complet, arribant al 3 a 4.

Segons l’entrenador, César Javier, el Barça ha jugat amb "molta força durant la segona part i la victòria ha estat merescuda”.

Amb el segon triomf de la temporada a la cinquena jornada, el primer equip d'hockey herba referma la tercera posició al grup B de la Divisió d'Honor A. A la pròxima jornada els blaugranes reben a Pau Negre el Polo per començar la segona volta de la primera fase de la competició. Cal recordar que el Polo va vèncer per 7-0 el Barça en el debut de la temporada. Tot i que el marcador va ser molt clar, els de César Javier van plantar cara i van exhibir un bon joc.