Poc premi a l’ambició blaugrana (1-3)

Hoquei herba

20.06.2010 17:40

El primer equip d’hoquei herba ha perdut per 1 a 3 en la penúltima jornada de campionat contra el Jolaseta. Els de César Javier Esteban veuen com s’allunya la possibilitat de romandre a la Divisió D’Honor, quan falta una jornada per acabar.

Els blaugranes han estat superiors en gairebé tot el partit però mancats d’encert i precisió. Tres errors defensius han estat ben aprofitats pel Jolaseta, que s’han emportat una important victòria per mantenir la categoria. Els blaugranes ara veuen perillar la permanència a la Divisió d’Honor.

Una primera part ajustada

Ambdós equips han sortit amb molta força al camp. Així i tot, el Barça ha patit de falta de precisió, malgrat les ocasions clares que han tingut jugadors com ara Guillermo Cañas o Fergus Dunn, protagonista indiscutible del partit, que ha estat qui més s’ha apropat a porteria. Dunn ha estat l’autor de l’únic gol blaugrana.

El Jolaseta ha aplicat un joc molt defensiu i tancat que ha impedit que els blaugranes marquessin. A més a més, la sort i els pocs errors defensius que el Barça ha tingut ha portat l’equip de Joachin Meissner a marcar els gols. Al minut 21, Mario Allende ha aprofitat una passada de Tomás Solana per marcar el primer. Un minut més tard, el mateix Tomás Solana ha marcat el segon.

Domini blaugrana fins el final

2009-10-11_HOCKEY_HIERBA_35.JPGA partir del segon gol, el Barça ha començat a protagonitzar un joc molt més efectiu i agressiu. Les ocasions s’han multiplicat i finalment al minut 32, Fergus Dunn ha aconseguit marcar l’únic gol blaugrana del partit, i amb aquest 1-2 s’arribava al descans.

Ja a la segona part i envoltats d’un ambient que impulsava a la victòria gràcies a l’afició, que ha animat fins el final, el Barça ha sortit decidit a rematar la feina. Però tot i els intents de Fergus Dunn i Antonio Delas per aconseguir marcar, ha estat el Jolaseta qui ha rematat la feina quan faltava un minut per acabar el partit, tot i no gaudir pràcticament d’ocasions. Luciano Solaun ha sentenciat l’enfrontament.

Últim assalt

A falta d’una jornada per acabar el partit, els blaugranes ho tenen complicat per a mantenir la categoria. Tot i així, l’entrenador blaugrana, César Javier Esteban, segueix fent una valoració molt positiva de la temporada. “Hem estat molt insistents en tot el partit però ens ha faltat precisió i encert. Ells han aprofitat els pocs errors defensius que a aquestes alçades ja no ens podem permetre, i han marcat”.

I és que el Barça va iniciar una temporada excel•lent, fins al punt de trobar-se amb possibilitats d’ascendir de categoria. Tot un seguit de relliscades que han portat a l’equip a una situació complexa, els blaugranes no defalleixen. Koke Falguera ha assenyalat que “intentarem solucionar i portar de la millor manera possible, donant el màxim”.

La muntanya de Montjuïc tornarà a ser protagonista de l’últim partit del Barça de la temporada contra el Krafft San Sebastián. El Barça no té més opcions que la victòria, i per això, la crida a l’afició tornarà a ser molt necessària. A més de guanyar, els blaugranes han d’esperar que el Tenis i el Jolaseta, equips que s’enfrontaran també la setmana que ve entre ells, no empatin. Per aquí passen totes les opcions del Barça de mantenir-se a Divisió d’Honor.

El Barça es complica la permanència (Fotos: Arxiu - FCB)
FC BARCELONA 1
JOLASETA 3

FC Barcelona (1+0):
Guillermo Ruiz, Adam Bannister, Koke de Falguera, Antonio Delas, Fergus Dunn (1), Roger Nil Marí, Héctor Martínez, Andrew Sinclair, Guillermo Cañas, Alejandro Donadeu, Borja Campos –equip titular– Arnau Casals, Mike Dewever, Roger Harris, Oleguer Sagarra, Josep Torrents.

Jolaseta (2+1): Lauraus Goedegengure, Santiago Eguidazo Tamer Hussain, Tomás Solana (2), Miquel Villar, Diego Arana, Luciano Solaun (1), Gonzalo Arana, Mikel González, Ignacio Garaizebal, Mario Allende –equip titular– Fernando Losada, Borja Meissner, Álvaro Azcona, José Manuel Zabala.

Gols:  0-1, Solana, min. 21; 0-2, Solana, min. 22; 1-2, Dunn, min. 32; 1-3, Solaun, min. 69