Una última oportunitat per pujar a Primera (4-1)

Hoquei herba femení

06.06.2010 19:55

El Barça d’hoquei femení s’ha imposat amb una victòria clara de 4 gols a 1 al Mediterraneo Hoquei Club. L’equip blaugrana podrà viatjar la setmana que ve a Madrid per jugar-se el pas a Primera Divisió.

El FC Barcelona ha guanyat el Mediterraneo Hoquei Club en la final de consolació de la fase d’ascens a Primera Divisió. Aquest partit pel tercer i quart lloc també tenia en compte un premi: exhaurir l’última oportunitat per aconseguir l’ascens. El tercer classificat té l’opció de jugar una darrera eliminatòria per optar a pujar a Primera Divisió. Aquesta es disputarà la pròxima setmana a Madrid, amb horari i rival per confirmar.

2010-06-06_FCB_HOCKEY_HIERBA_FEMENINO_001.jpgL’equip català ha guanyat l’equip andalús gràcies al hat-trick de Paula Samoza i el gol de Marina Calcagno.

El tècnic blaugrana Borja Campos ha afirmat que estan molt contents i satisfets amb el resultat: “Hem fet el nostre joc, hem estat superiors i s’ha demostrat”.

Les jugadores seguiran lluitant, ja que malgrat que no han aconseguit l’ascens directe, ara tindran l’oportunitat de fer-ho. “Seguirem endavant per aconseguir el nostre objectiu, que és pujar a Primera”, afirma Marina Calcagno.

Golejada blaugrana

2010-06-06_FCB_HOCKEY_HIERBA_FEMENINO_005.jpgLa jugadora blaugrana Paula Samoza ha estat la protagonista del partit. Al minut 3 ha obert el marcador gràcies a la passada de Clara Aguirre. Poc després, al minut 9, ha marcat el seu segon gol. L’equip ha marxat tranquil al descans, amb un marcador de 2-0 a favor.

Paula ha tornat a marcar al minut 6 de la segona part, i ha aconseguit així el seu hat-trick.

Al minut 11, el Barça ha fet el 4-0 gràcies al gol de Marina Calcagno. Minuts abans d’acabar el partit, el Mediterraneo ha pogut marcar el seu únic gol. Ha estat obra de Lara Pampín.
Les blaugranes celebren la tercera plaça que dóna opció a l'ascens (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
FC BARCELONA, 4
Mediterraneo Hoquei Club, 1

FC Barcelona (2+2):
Mariska Bruinsma, Marina Calcagno (1), Helen Enos, María Huidobro, Lucía Moreno, Verónica Moreno, Laura Sastre, Mariana Somoza (3), Quirine Storm, Elise Van De Ven, Júlia Martínez -equip inicial- Amélie Von Le Fort, Sabine Bruinink, Mireia Hernández, María Riera, Gemma Morata.

Mediterraneo Hoquei Club (0+1): Clara Aguirre, Alba Arenas, Ana Domínguez, Lucía Martos, Lucila Novara, Alba Villalba, Víctor Martín, Lara Pampín (1), Juana Silva, Grace Hicks, Lucía Marineto -equip inicial- Paula González, Nieves Rubio, Sabina Gaetán, Cristina González.

Gols: 1-0, Mariana Somoza, min 3; 2-0, Mariana Somoza, min 9; 3-0, Mariana Somoza, min 41; 4-0, Marina Calcagno, min 46; 4-1, Lara Pampín, min. 65.

Àrbitres: Blanca Bertrán i Mercedes Romero.