Empat en els últims minuts de joc (2-2)

Hoquei herba

25.04.2010 15:24

Tot i el bon inici que ha fet el Barça, el primer gol del partit no ha arribat fins al minut 21. El Gran Canària ha sabut forçar un penal que ha deixat el 2-2 final. El repartiment de punts deixa els blaugranes en tercera posició amb vuit punts.

El resultat final ha deixat una mica moix els jugadors blaugranes. I és que, en el tram final de partit, s’ha produït el penal que el Ciudad de Las Palmas Gran Canària ha aprofitat molt bé per endur-se un punt de Pau Negre.

“Ens hem confiat amb el 2 a 1. No ens hem de confiar i hem d’aprendre dels errors comesos”, ha afirmat Arnau Casals. El capità de l’equip blaugrana d’hoquei herba, com la resta de l’equip, ha assumit la badada que deixa el Barça en tercera posició i amb vuit punts, els mateixos que el Krafft Sant Sebastià, segon classificat, i a quatre del Pozuelo. Els madrilenys han aconseguit el mateix resultat que el Barça. 2-2 contra el Krafft.

Partit ben encarrilat però mal finalitzat

Tot i que ha costat superar el porter del Gran Canària, Nil Marí ha pogut obrir el compte blaugrana amb una diana que ha arribat al minut 21 del primer temps. Però Carlos Toshio, per als insulars, ha igualat el matx abans de tancar el període.

L’esforç dels de César Javier ha tingut la recompensa del segon gol en la segona part. Fergus Dunn ha sumat el 2-1 de penal. Això ha passat al minut 50 de partit.

Tenint-ho tot de cara per poder fer-se forts a casa, els blaugranes s’han refiat. I això ha propiciat que Carlos Toshio novament marqués el 2-2 definitiu.

Al minut 15 de la segona part, Fergus Dunn ha fet avançar altra vegada els blaugranes. El 2 a 1 ha arribat gràcies a un xut de penal. Amb aquest gol el Barça s’ha confiat, mentre que el Gran Canària ha anat a més i ha jugat amb un bon contratac. Quan quedaven tres minuts per al final, Carlos Toshio ha aconseguit el gol de l’empat a dos, també de penal.

Segons l’entrenador blaugrana, César Javier Esteban, el seu equip “es mereixia una mica més. No hem sabut agafar els últims minuts del partit. Hauríem d’haver defensat més que no pas atacat, però no hem sabut fer-ho i això ens ha costat el penal que ha significat l’empat”.

FC BARCELONA, 2
GRAN CANÀRIA, 2

FC Barcelona (1+1):
Ruiz, Casals, Falguera, Dewever, Donadeu, Dunn (1), Marí (1), Fagarra, Sinclair, Delás, Cañas –equip inicial– Torrens (ps), Sierra, Harris, Laito.

Gran Canària (1+1): Toshio (2), Camacho, Del Negro, Encinas, Geraekty, Martín, Meja, Alfredo Meja, Neusser, Paulon, Santana –equip inicial– Suárez, Ayatkani Santiago, Abain Suárez.

Gols: 1-0, Marí, min 21; 1-1, Toshio, min 31 ; 2-1, Dunn, min 50 i 2-2, Toshio, min 67.