Primera victòria de la temporada (1-7)

Hoquei gel

06.12.2009 12:53

L'hoquei gel blaugrana ha sumat els seus primers tres punts de la temporada aquest cap de setmana, després de guanyar el SAD Majadahonda. El gran duel de cuers ha caigut del costat del FC Barcelona que es manté en la quarta posició de la competició.

Victòria important per a l'equip de Ramon Baró, que guanya el seu primer partit de la temporada abans d'enfrontar-se a la Pista de Gel al líder de la Lliga i màxim rival, el CG Puigcerdà. Amb tot just un dia i mig per descansar, els blaugranes afronten el gran duel aquest dilluns a partir de les 20.45 hores.

Domini absolut

El Barça ha anat directe al gra i ha posat contra les cordes els madrilenys des del primer minut. El Majadahonda no ha pogut jugar i no obstant això el FC Barcelona ho ha fet per tots dos. Amb un 0 a 4 en el primer terç, els locals han intentat fer marxa enrere i remuntar. El partit s'ha igualat i els de Madrid fins i tot han creat problemes als blaugranes per trobar el gol. En aquest temps no ha passat de l'empat a 1.

Les coses no pintaven bé per al Majadahonda, al qual se li anaven esgotant els minuts sense crear cap opció clara de gol i amb un rival a davant amb el ganivet entre les dents. El domini ha tornat a ser dels catalans en l'últim període que ha finalitzat amb un 0 a 2 i que deixava el resultat final en un 1 a 7.