Un punt salvat (7-8)

Hoquei gel

11.10.2009 11:08

El FC Barcelona d'hoquei gel ha caigut davant el Puigcerdà en la tercera jornada de la Copa Federació (7 a 8). La tanda de penals va barrar el triomf als blaugrana que, tot això, sumen un punt que els permet mantenir-se a la part alta de la taula.

El conjunt entrenat per Ramón Barón va encaixar dissabte la seva primera derrota de la temporada. La nota positiva és que en perdre en els penals, la normativa reparteix els punts: dos per al guanyador i un per al perdedor.

Pablo Muñoz, protagonista del primer temps

FCB-Puigcerda_4.JPGLa pista de gel esperava amb ganes l'aparició d'un dels seus exjugadors més estimats, Pablo Muñoz. El que no sabia l'afició blaugrana és que seria ell qui més mal faria al FC Barcelona. El jugador va ser l'encarregat d'obrir el marcador en el minut 11 de partit, gràcies a una bona assistència de Tomas Pokrivcak. L'ambient es va començar a escalfar a la pista barcelonista. Les ocasions no deixaven d'arribar per als dos equips, però cap no va acabar superant la porteria contrària.

Anar i venir de gols

Tot al contrari que durant el segon període. Els porters dels dos s equips van tenir poc descans. Ramón Morer va deixar el marcador en taules al primer minut d’aquest segon temps, però quatre minuts després era Iván Bellido qui avançava novament el seu equip. La saga Muñoz va tornar a entrar en acció, aquesta vegada vestint la samarreta del FC Barcelona. Juan Muñoz va fer el 2 a 2 al minut 27. Però l'alegria li va durar ben poc al Barça. Igor Zemcenko avançava el Puigcerdà al minut 27. Després d'uns moments de tranquil•litat va arribar el tercer per als blaugrana, amb diana de Morer. Tercer gol del seu equip i segon en el seu marcador personal.

Màxima tensió durant els últims cinc minuts del segon temps. Didkovskyy marcava el 4 a 3 al minut 35; el 36 era Zemcenko qui deixava l'electrònic en 4 a 4 i novament Pablo Muñoz sentenciava el període amb un gol a l'últim minut (4-5).

Igualtat, pròrroga i penals

FCB-Puigcerda_6.JPGL'autèntic protagonista del tercer terç va ser el blaugrana Jordi Bernet. Amb dos gols consecutius tot just començar aquesta part, el FC Barcelona tornava a aconseguir la superioritat (6-5). Al minut 53, va ser Zemcenko qui va aconseguir l'empat a sis. Bernet va entrar una altra vegada en acció i va superar la porteria contrària a cinc minuts per al final de l'enfrontament, però Peter Filip va acabar amb les esperances blaugrana en aprofitar una bona assistència de Barnolar que va acabar al fons de la porteria del Barça.

Amb aquest resultat es va arribar a la pròrroga, que va servir de ben poc per trencar la gran igualtat entre els dos equips. Van ser els penals els que ho van decidir tot.
Jornada avançada
L'Aramón Jaca segueix liderant la classificació i el Barça és segon. Aquest diumenge els dos equips mesuraran les seves forces en la cinquena jornada avançada de la competició, ja que el dia oficial per a la cita el FC Barcelona serà a Romania disputant la segona ronda del Continental Cup.