Canvien el factor pista

Hoquei gel

09.02.2010 19:38

L'equip d'hoquei gel blaugrana ha fet els deures aquest cap de setmana. El FC Barcelona ha jugat els dos primers partits dels cinc que conformen les semifinals pel títol de Lliga. En resum: Una victòria i una derrota.

El Barça va viatjar dissabte cap a Puigcerdà conscient de la dificutad de batre el líder de la lliga regular a domicili. Els blaugranes van anar per feina i van superar amb un excel.lent la primera prova (3-5). Diumenge, el conjunt local no podia fallar. L'eliminatòria és al millor de cinc partits i aquest cap de setmana es jugaran dos a Barcelona. Els de Ramon Baró han canviat el factor pista i podrien classificar-se per la gran final a casa seva.

Intensitat de principi a fi

ok_gel_puigcerda-fcb.jpgSi per alguna cosa es van caracteritzar els dos enfrontaments entre tots dos equips va ser per la gran intensitat i tensió viscudes sobre el gel. El primer partit va començar amb un gol de Pokrivcak als 58 segons de començar. Sis minuts després, Kosice empatava el partit, resultat que es va mantenir fins al final del primer període. En el segon temps, va haver de tot. Gols, parades i un gran nombre de sancions (28). Pokrivcak va tornar a avançar el seu equip, però la reacció blaugrana va ser més eficaç amb dos gols de Juan Muñoz i un altre de Borronat. Ja a l'últim terç, va ser el FC Barcelona el primer a anotar de mà d'Danili. L'exblaugrana Pablo Muñoz va fer el tercer per al Puigcerdà i el seu germà Juan Muñoz va sentenciar l'enfrontament en l'últim minut (3-5).

Trepitjant els talons

En el segon partit, van ser els locals els que van tenir el partit pràcticament controlat durant els 60 minuts, tot i que el Barça els va trepitjar els talons en tot moment. El primer temps va acabar amb un 3 a 2, mentre que el segon va posar punt i final amb un 7 a 5. Aquest temps va ser el més intens i en el qual el FC Barcelona va estar a punt de donar la volta al marcador, quan Vitaly Kulikov va marcar el 5 a 5 en el minut 38. Amb un 3 a 0, el Puigcerdà va tornar a recuperar el ritme a 17 minuts per al final, a més de la superioritat per als seus companys, superioritat que no es va perdre en cap moment.
L'altra semifinal
L'Aramon CH Jaca ha enrrilat la seva classificació per a la final després de batre per partida doble el CHH Txuri Urdin. Dissabte els de Jaca van guanyar per 6 a 3, i diumenge la golejada va ser més contundent: 8 a 1.