Encara falta molt (55-65)

Bàsquet cadira de rodes

26.11.2009 10:44

La derrota contra un rival directe com el CID Casa Murcia Getafe fa palès que el Barça-Unes encara ha d’evolucionar més en la categoria. Els nervis i les imprecisions van condemnar els blaugranes.

Fins que no van passar tres minuts el Barça-Unes no va obrir el marcador. Aquest llast va ser important per entrar en dinàmica de joc. Els problemes en defensa van ser un altre handicap perquè el Casa Murcia arribés al final del primer quart amb un lleuger avantatge (11-17).

Els nervis en l’equip blaugrana no es van esvair fins al segon període. Aleshores, els d’Osvaldo de Misol van poder córrer. Les transicions ofensives dels locals van possibilitar la reacció i l’ajustament del marcador al descans.

Però la història es va repetir en començar el tercer període. Amb un equip més baix a la pista per intentar tallar les pèrdues de pilota, el Barça no va obtenir la resposta esperada. Massa tensió en la pista i, tot plegat, afavoria la consolidació de l’equip visitant.

Malgrat que el partit encara va estar molt obert, les imprecisions van acabar de passar factura i la diferència es va enlairar fins als 10 punts finals (55-65).

El Barça-Unes continua desè, amb només una victòria i quatre derrotes.