Victòria per somiar amb la permanència (47-53)

Bàsquet cadira de rodes

22.02.2010 18:59

El FC Barcelona-Unes Sant Feliu va obtenir un triomf tant esperat com necessari per continuar amb opcions de mantenir la categoria. Els blaugranes no podien fallar contra el CAI i no ho van fer.

Nervis i molta tensió. El partit va ser un test molt dur tant per al CAI Deporte Adaptado com per al Barça-Unes. El cuer, sense cap victòria fins al moment, buscava una taula de salvament i els blaugranes, un petit salt en la seva situació de necessitat.

La tensió va ser protagonista des del primer minut fins al final. Tot i que els d’Osvaldo de Misol van començar concentrats, si més no a estones, amb una bona defensa i amb un atac amb seny, que els va fer agafar una renda de +7 punts, les irregularitats en el joc els va fer anar perdent la diferències. Al descans, màxima igualtat a l’electrònic.

I al tercer quart, l’equip català va continuar defensant en individual i va començar a posar unes bases sòlides a la pista. L’ambient calent a les grades va intentar destorbar la concentració d’un Barça-Unes que va continuar fent el seu joc. L’avantatge va pujar fins als sis punts, malgrat que el patiment va ser constant.

El 47-53 final és un bon botí per als blaugranes que confien en salvar la categoria.
El suport de l’afició
El Barça-Unes va comptar amb el suport impagable dels seus aficionats. Equip i seguidors van viatjar en autocar cap a Saragossa i van tornar amb una victòria que pot ser molt valuosa.