El Barça incomoda el triomf del Vigo (56-69)

Bàsquet cadira de rodes

03.02.2010 18:22

Tot i la derrota final per 13 punts de diferència, el conjunt de bàsquet en cadira de rodes blaugrana va generar molts problemes a un combatiu Aldasa-AMFIV de Vigo.

Fins al tercer període el partit va estar molt obert. La diferència a la classificació entre el Barça-Unes i l’Aldasa (penúltim classificat i sisè, respectivament) no va ser un obstacle perquè els d’Osvaldo Misol pressionessin el conjunt gallec. El primer quart va acabar amb un 18-15 favorable als locals que van tenir a Tedy Sacristán com a líder de la defensa blaugrana.

Lorenzo Envo i Berni Costas van arrencar la maquinària visitant. També David Mouriz, un altre que la temporada passada va vestir la samarreta blaugrana, com Costas, va liderar els de Vigo. De moment, el segon quart va acabar amb un parcial de 10-20, possibilitant que l’equip gallec marxés al descans amb un 28-35.

Malgrat que l’Aldasa-AMIF va prendre el domini del marcador, encara faltaven coses per dir. El Barça-Unes va començar el tercer període més descentrat. Però al darrer període la situació es va equilibrar, obrint una porta per a l’esperança. El marcador es va escurçar fins als vuit punts, a favor dels gallecs. L’entrada a la pista de Juan Calvin i Sergio Gómez va servir per donar més profunditat al joc visitant. El Barça ho va replicar amb un joc més ràpid, aturat ara per una defensa a tot el camp que va tallar en sec les possibilitats locals. Al final un 56-69 que, això sí, dóna ales per continuar treballant en la mateixa línia.
Comença la segona volta
El pròxim cap de setmana el Barça rep la visita de l’ONCE Andalusia. El líder invicte de la Divisió d’Honor trepitjarà el pavelló de Sant Feliu de Llobregat en una condició privilegiada i amb ganes de continuar una temporada magnífica. A l’anada el Barça-Unes va caure per 103-56 contra els sevillans.

Malgrat la situació classificatòria dels blaugranes, la maduresa del joc culer s’ha de fer palesa a la segona volta.