Reyes Estévez: “Espero poder estar a l’alçada”

Atletisme

13.12.2009 19:38

El recent fitxatge del Barça d’atletisme, Reyes Estévez, va gaudir del derbi contra l’Espanyol des de la Llotja del Camp Nou. L’atleta de Cornellà es va declarar molt il·lusionat amb la possibilitat de “representar els colors del meu club”.

L’atleta de Cornellà Reyes Estévez va ser present a la llotja del Camp Nou durant la victòria del Barça en el derbi davant l’Espanyol. El corredor és el fitxatge estrella de la secció d’Atletisme del club, amb la qual espera aconseguir grans fites com les que omplen la seva dilatada carrera.

REYES_ESTEVEZ-JEAN_BOUIN_016.JPGEstévez, que ha obtingut medalles tant a europeus com a mundials, va afirmar que “la història del Barça en l’atletisme és molt important. És un dels clubs més grans d’Espanya, i quan va sorgir la possibilitat de fitxar pel club no m’ho vaig pensar dues vegades. Espero poder estar a l’alçada.”.

L’atleta confessa que portar els colors blaugrana “és un somni des de petit”. Estévez té com a gran objectiu l’Europeu d’atletisme que l’estiu que ve se celebrarà a Barcelona. “Tinc la sort de disputar un campionat a la meva ciutat. Em fa molta il•lusió i crec que puc fer un gran europeu”, va afirmar el blaugrana.

Blaugranes a l’europeu de cross

Tres atletes del club han participat en el Campionat d’Europa de Cros que s’ha celebrat a Dublín, i ho han fet com a membres de la delegació espanyola, que ha obtingut uns resultats destacats.

En categoria masculina, Sergio Sánchez ha quedat en quarta posició amb un temps de 31:26, a 30 segons del primer classificat, Alemayehu Bezabeh (30:45). Cal destacar que, per primera vegada, un atleta de nacionalitat espanyola ha quedat campió d’Europa de la modalitat. L’equip espanyol, a més, s’ha proclamat campió per equips.

En categoria femenina han competit les atletes del Barça Alessandra Aguilar (17a amb 28:59) i Sonia Bejarano (28a amb 29:24). La guanyadora de la prova individual ha estat la britànica Hayley Yelling (27:49). Per equips, les de Portugal han quedat campiones, mentre que les espanyoles han estat terceres.

Més proves de cross

Tant a Granollers, a Burlada com a Ieclà hi ha hagut representació blaugrana. A la localitat murciana Judit Pla ha estat la tercera classificada amb 21:52, vuit segons més que l’atleta de sudafricana Lebogang Phalula. En categoria masculina el kenià Joseph Ebuya ha recorregut els 10.000 metres en 30:41.

A Burlada (Navarra), Jacqueline Martín (21:27) i Estela Navascues (21:50) han acabat com a primera i segona classificada en categoria absoluta.

A Granollers Reyes Estévez ha acabat setzè amb 31:05. Els seus companys d’equip Jordi Comas, Víctor Montaner, Roger Campoy i Nacho Cáceres han acabat en 7a, 11a, 12a i 14a posició. El guanyador ha estat Juan Carlos Higuero amb un temps de 29:38.

Pel que fa a les noies, Núria Puig Comas ha estat la millor blaugrana en categoria sènior (23:44). La blaugrana ha estat setena en una carrera que ha guanyat Beatrice Jepchumba (Kènia) amb 21:59.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del 43è Cros de Granollers.

També cal apuntar que Paola Martínez ha estat primera classificada al Criteri Nacional de Marxa.

Bona actuació a Doha
En la Gimnasiada de Doha, en què participen atletes nascuts entre el 92 i el 94, també hi ha hagut representació blaugrana. Clàudia Garcia ha quedat novena en la final de salt d’alçada, amb una marca de 1,70 metres. Arnau Erta competeix en els 110 metres tanques, i ha estat cinquè amb un temps de 13:88 segons.