Representació blaugrana a Llodio

Atletisme

22.11.2009 19:29

Malgrat que els fondistes africans han tornat a acaparar els primers llocs de la classificació, Sonia Bejarano, Jaqueline Martín i Sergio Sánchez són alguns dels blaugranes que han fet unes bones marques al Cros de Llodio.

L’eritreu Teklemariam Medhin i la keniata Linet Masai s’han imposat al XXVI edició del Cros Internacional Valle de Llodio. Medhin (0:29:08), que va ser segon a Quintanar de la Orden la setmana passada, ha guanyat el keniata Leonard Komon. Alemanyehu Bezabek (4t) i Ayad Lamdassem (5è) han estat el millors espanyols, tots dos del Bikila Toledo.

En 14a posició ha arribat el blaugrana Sergio Sánchez amb un temps de 0:30:37.

En categoria femenina Masai ha repetit títol. Amb un crono de 0:25:11, l’atleta de Kenya ha superat la seva compatriota Milcah Cheywa. Les blaugranes Sonia Bejarano (0:27:27), Jaqueline Martín (0:27:48), Estela Navascues (0:27:53) i Judit Pla (0:28:22) van creuar la línia de meta en sisena, novena, onzena i quinzena posició respectivament. Les corredores del València Terra i Mar Rosa Morató i Diana Martín van ser les primeres espanyoles en acabar la cursa. Ho van fer en quarta i cinquena posició, 30 segons i 8 segons més ràpid que Bejarano.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del Cros de Llodio.
També a Granollers
A la 3a Milla Urbana de Granollers els podis d’atletes del Barça han estat molts en gairebé totes les categories.

En open-júnior-promesa-sènior masculí Víctor Montaner, amb 4.34, s’ha imposat. El seu company Francisco Roldán ha estat tercer (4.36).

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la 3a Milla de Granollers.