Millor que l’any passat

Atletisme

05.08.2009 13:36

La VI Copa de Clubs d’Atletisme celebrada a Mataró va finalitzar, repetint el resultat de la darrera edició, amb victòria del Playas de Castelló. El FC Barcelona va acabar segon millorant l’actuació de l’any passat.

El FC Barcelona, després d’aconseguir 24 medalles al Campionat Estatal d’Atletisme el passat cap de setmana, va acabar en la segona posició a la Copa de Clubs amb 126 punts, just per darrera del club Playas de Castelló, que en va aconseguir 140. A la secció femenina, CA València Terra i Mar va proclamar-se campió per sisè any consecutiu.

Àngel David Rodríguez, imparable

jackson_quixonez-7.jpgL’atleta barcelonista Àngel David Rodríguez continua imparable; després del triplet d’or aconseguit al campionat estatal, va repetir la primera posició en els 200 metres llisos. D’altra banda, Jackson Quiñónez va guanyar l’or, sense massa oposició, en els 110 metres tanques.

Finalment, Rubén Palomeque i Sergio Sánchez van aconseguir l’or en els 3000 metres obstacles i 3000 metres llisos, respectivament i l’equip de relleus 4x100 masculí també. A banda d’aquests bons resultats, cinc atletes blaugranes i l’equip de relleus 4x400 van obtenir la segona posició en les seves modalitats.

Dotze triomfs femenins

Pel que fa a la categoria femenina, que també va acabar en segona posició millorant la tercera plaça de l’any passat, la llançadora de disc Irache Quintanal, va aconseguir l’or a la Copa de Clubs, el segon consecutiu després del dels campionats estatals. La seva companya Úrsula Ruiz també va obtenir l’or en el llançament de pes. L’altre gran triomf blaugrana va ser la primera posició en els 400 metres tanques d’Olga Ortega.

D’altra banda, vuit atletes barcelonistes més van aconseguir pujar al pòdium, entre elles les que van competir pels 100, 1500 i 300 metres llisos, així com les que van participar en les modalitats de relleus 4x100 i 4x400.

Fes click aquí per veure els resultats oficials de la competició
Organització modèlica
El president de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, José Maria Odriozola, va felicitar el FC Barcelona per l’organització d’aquesta VI Copa de clubs celebrada a Mataró (Maresme). I és que l’organització de l’event va ser tot un èxit i en les més de sis hores de competició no hi va haver ni un minut de retràs en cap prova.