Èxit a l’heptatló femení blaugrana

Atletisme

13.07.2009 13:03

La jornada d’atletisme d’aquest passat cap de setmana va aportar força resultats positius per al FC Barcelona, principalment a l’heptatló femení. Clara Remacha ha aconseguit l’or a Calvià i Cristina Bárcena el bronze a Belgrad.

Les atletes del FC Barcelona van tancar un gran cap de setmana. Tres competicions han acaparat l’actualitat de l’atletisme a Mallorca, Serbia i a Itàlia. En la prova d’heptatló femenina, dos podis: or i bronze.

Remacha, or a Calvià

Clara Remacha va fer or als Campionats d’Espanya Júnior de Calvià, a Mallorca. Amb 4.464 punts, l’atleta del FC Barcelona va fer-se amb l’or després d’una gran actuació en totes les proves. Va quedar primera en totes les proves excepte a les dues primers, on va quedar segona. Les seves marques van ser aquestes:

800 metres: 2:43.25

En aquesta mateixa competició, l’atleta blaugrana Ibrahim Ezzaydouny ha quedat en el setè lloc en la competició dels 5.000 metres. Ezzaydouny ha fet una marca de 15 minuts i 24 segons darrera de Michel Gonzalez . Per una altra banda, el millor temps en aquesta especialitat ha estat per Mario Mola, també actual guanyador del triatló d’Andratx (Mallorca).

Bárcena, bronze a Belgrad

L’atleta Cristina Bárcena va aconseguir el bronze a l’heptaltó dels Jocs Universitaris de Belgrad (Sèrbia). Va quedar per darrera de la sueca Jessica Samuelsson (or) i la txeca Jana Koresova (plata). El millor temps de Bárcena va ser als 100 metres tanca. Va acabar segona la prova amb un temps de 13.68. Aquests són totes les seves marques a les set proves:

800 metres: 2:17.54

A la mateixa competició, a Belgrad, la blaugrana Eva Martin no va poder passar a la final dels 200 metres després de quedar cinquena a les semifinals amb un temps de 24.06.
Erta, quart a Itàlia
Arnau Erta va participar aquest cap de setmana al sisè Campionat Mundial Juvenil a Bressanone, a Itàlia. Va acabar quart a la prova de 110 metres tanca amb un temps de 13.69. El campió va ser el nord-americà Dale Morgan amb 13.28.