Quiñónez, or als Jocs del Mediterrani

Atletisme

01.07.2009 23:20

Jackson Quiñónez es va imposar a la final dels 110 metres tanques dels Jocs del Mediterrani amb un temps de 13.60. L’atleta blaugrana va mostrar la seva superioritat respecte a la resta i es va penjar l’or a Pescara.

En el debut de l’atletisme en aquests Jocs del Mediterrani, celebrats a la ciutat italiana de Pescara, l’atleta blaugrana Jackson Quiñónez va fer valer els pronòstics i es va imposar a la final dels 110 metres tanques, amb un temps de 13 segons i 60 centèsimes. El de Lleida va tancar una actuació brillant i va fer els millors temps tant a les sèries com a les semifinals i la final.

S’imposa amb autoritat

Quiñónez, finalista al Mundial d’Osaka i als Jocs de Pequín, era ja d’entrada l’atleta amb millor palmarès, i no va tenir problemes per desfer-se dels seus competidors. El van acompanyar al podi el francès Dimitri Bascou (13.75) i el croata Juraf Grabusic (13.82).
Els altres blaugranes
Aquest dimecres corren tres atletes blaugrana més. En categoria masculina, a la prova de 100 metres debuten els corredors Luis Wee i Ángel David Rodríguez. En femenina, Judit Pla corre els 5.000 metres.