Pla i Rodríguez, or als Iberoamericans

Atletisme

06.06.2010 22:16

Judit Pla, als 5.000 metres, i Ángel David Rodríguez, als 100 metres llisos, han estat les medalles d’or a la 14a edició dels campionats Iberoamericans. També hi ha hagut quatre plates i un bronze dels atletes blaugranes.

Amb un cronòmetre de 15:43.20, Judit Pla ha guanyat la prova dels 5.000 metres dels campionats Iberoamericans que s’han disputat tot el cap de setmana a San Fernando (Cadis). La corredora blaugrana ha guanyat folgadament, amb més de sis segons sobre la segona classificada, la brasilera Simone Alves (15:49.79).

La medalla d’or de Pla ha tingut la companyia d’un altre metall daurat, el d’Ángel David Rodríguez a la final dels 100 metres. Rodríguez ha corregut en un temps de 10.35, sent la millor marca de la temporada.

Amb una medalla de plata han acabat quatre blaugranes més. Jackson Quiñónez ha estat segon als 110 metres tanca. Els 13.65 han estat també la millor marca de la temporada, només superada pel corredor de Puerto Rico Héctor Cotto (13.54), millor marca personal.

Reyes Estévez també ha estat plata als 3.000 metres (8:15.58) i a la final de llargada Joan Lino Martínez ha acabat en segona posició amb un salt de 7.68. Agustí Fèlix al decatló ha conclòs en segon lloc.

Víctor Montaner ha acabat sisè als 1.500 metres i menys sort han tingut Marc Orozco que no va passar el tall de semifinals als 400 metres. Orozco i Pau Fradera han participat a la final de 4x400 amb l’equip espanyol, que ha acabat cinquè (3:08.46).

En noies Úrsula Ruiz ha estat bronze en la final de pes. La blaugrana ha fet un llançament de 16.97 metre. Laura Redondo, en martell, ha acabat quarta. I Marta Miró no s’ha classificat per a la final dels 100 metres tanca.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.
Judit Pla ha estat una de les grans destacades a Cadis (Foto: Arxiu)
Olmedo, guanya amb la millor marca de l’any
El blaugrana Manuel Olmedo ha participa a Oslo a la Diamond League. Als 1.500 metres el corredor ha guanyat la prova amb un temps de 3:36.98, la millor marca estatal de l’any.