El Barça revalida el campionat de Catalunya

Atletisme

24.05.2010 10:37

El FC Barcelona ha tornat a ser el millor. Al campionat de Catalunya de clubs, el Barça ha revalidat el títol en categoria masculina i femenina. El homes, amb 142 punts el primer lloc s’ha aconseguit folgadament. En dones, han estat 136 punts.

La secció d’atletisme del FC Barcelona ha tornat a demostrar la seva bona salut. A Mataró, al Campionat de Catalunya de clubs, el Barça ha estat el millor. En categoria masculina, amb 142 punts, els blaugranes han estat superiors al segon classificat, l’AA Catalunya (119 punts). En categoria femenina, tot i ser més ajustat, el Barça ha sumat 136 punts. L’AA Catalunya, segon, ha acumulat 128.

Els nois, molt superiors

De les 19 proves, l’equip masculí blaugrana ha sumat 13 primers llocs. El domini blaugrana en els últims anys ha estat total i aquesta temporada l’han tornat a demostrar.

Marc Orozco (400 m – 48.50), Víctor Montaner (800 m- 1.50.95), Francesc Roldán (1.500 m – 4.01.62), Jackson Quiñónez (110 m tanca – 14.10), Rubén Palomeque (3.000 m obstacles – 8.59.39), Miquel Vélez (perxa – 5,15 ), Agustí Fèlix (salt de llargada – 7,29), triple salt (Pere Joseph – 15,53), Eloi Rovira (pes – 17,16), Jordi Sánchez (javelina - 63,13), Moisés Campeny (martell – 63,98) i els dos equips de 4 x 100 (amb Alvaro Aljarilla, Alberto Megino, Nelson de la Puente i Ángel David Rodríguez - 42.11) i 4 x 400 (amb Marc Orozco, Agustí Fèlix, Francesc Roldán i Pau Fradera - 3.20.30) han conduït l’equip blaugrana al liderat, completat amb tres segons llocs, dos tercers llocs i un cinquè.

Les noies dominen

La participació blaugrana ha estat més que notable, amb vuit primers llocs, vuit segones posicions i dues terceres completen el podi. També hi ha hagut una quarta posició.

El Barça ha sumat un total de 136 punts, vuit punts més que l’AA Catalunya, el segon classificat, i vint punts més que l’ISS-L’Hospitalet, el tercer al podi.

Plàcida Martínez (200 m – 24.53), Judit Pla (1.500 m – 4.26.47), Jacqueline Martín (3.000 m – 9.50.00), Maria Aznar (100 metres tanca – 15.09), Clàudia García (salt d’alçada – 1,73), Laura Redondo (martell – 61,50) i l’equip de 4 x 100 (Cristina Sanz, Plàcida Martínez, Marta Miró i Eva Martín) han estat les primeres classificades.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del campionat.
Els equips del Barça han dominat el campionat (Foto: JJVico)
A Salamanca, correcta participació
Al XIII torneig internacional d’atletisme Ciutat de Salamanca també hi va haver presència blaugrana. Àngel David Rodríguez era una de les grans cartes però finalment no va poder acabar la seva participació. Marc Orozco i Pau Fradera també van córrer però amb temps més discrets. Arnau Erta sí que va ser primer en els 110 metres tanca (14.28). Joan Lino (7,62) va acabar tercer en llargada.

En noies Úrsula Ruiz va acabar primera en pes (16,96). Eva Martín va ser sisena en els 400 llisos i Estefania Tobal va acabar quarta als 800.