Manuel Olmedo guanya la Milla de Cornellà

Atletisme

10.05.2010 13:43

L’atleta sevillà del FC Barcelona Manuel Olmedo, amb un temps de 4 minuts i 20 segons, es va adjudicar la XVI edició de la Milla de Cornellà. Els també blaugranes Sergio Sánchez i Víctor Montaner van acabar tercer i quart, respectivament.

L’atleta sevillà del FC Barcelona Manuel Olmedo, amb un temps de 4 minuts i 20 segons, es va adjudicar la setzena edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà. Els també blaugranes Sergio Sánchez i Víctor Montaner van acabar tercer i quart, respectivament.

Totes les mirades enfocaven el subcampió del món dels 3.000 metres lliures en pista coberta i això va afavorir un Manuel Olmedo que va mantenir el ritme d’Arturo Casado i el mateix Sergio Sánchez en les tres primeres voltes.

Frec a frec espectacular

La cursa es va decidir a l’última volta amb un frec a frec espectacular entre Olmedo i Casado que va caure del bàndol de l’atleta del Barça amb un temps de 4:20, lluny del rècord de la prova que té Reyes Estévez (4:07).

“Ha estat una cursa molt complicada, encara que al final m’ha anat tot de cara. A la meitat de la prova s’ha incrementat el ritme i això m’ha beneficiat. El nivell ha estat molt alt i per això estic molt content, ja que hi havia rivals molt competitius. Havia participat en diverses edicions i fins ara mai havia pogut guanyar; per això estic doblement satisfet”, va explicar el campió.

En categoria femenina, la victòria va ser per a la tarragonina Natalia Rodríguez, la gran favorita abans de començar la cursa, que va parar el crono amb un temps de 4:56.

Olmedo, en el moment de creuar la meta. Foto: Miguel Ángel Tabernero / Milla Cornellà.