Atletisme

17.04.2010 14:43

Cinc blaugranes han rebut el reconeixement en la XVIII Nit de l’Atletisme català celebrada a Barcelona. Albert Vélez, Laura Redondo, Esther Guerrero, Arnau Erta i Clàudia García han estat alguns dels 17 nominats.

El futur de l’atletisme blaugrana és prometedor. L’any 2009 ha confirmat alguns dels esportistes del Barça entre els millors en les seves especialitats i categories. Així es va fer palès en la 12a edició de la Nit de l’Atletisme català, que es va celebrar a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.

En promesa masculí el perxista Albert Vélez ha rebut el guardó per haver estat campió d’Espanya absolut en pista coberta i subcampió a l’aire lliure. Vélez també ha estat campió de Catalunya absolut i ha participat al Campionat d’Europa sub-23. El blaugrana està classificat en primera posició del rànquing espanyol absolut tant a l’aire lliure com de pista coberta.

En promesa femení la llançadora de martell Laura Redondo ha estat premiada pel 9è lloc en el Campionat d’Europa sub-23. Redondo és campiona d’Espanya promesa i subcampiona absoluta i és la vigent campiona de Catalunya absoluta i promesa.

A la categoria júnior Esther Guerrero és la campiona de Catalunya de cros júnior, subcampiona de Catalunya absoluta de 800 metres i 6a d’Espanya absoluta en pista coberta. A més, la corredora va participar als 800 al Campionat d’Europa júnior i al Campionat d’Espanya júnior.

Els juvenils Arnau Erta i Clàudia García també van rebre els seus premis. Erta va ser quart als 110 tanques del Campionat del Món juvenil i medalla d’or del Festival Olímpic de la Joventut europea. La quarta plaça en el rànquing mundial juvenil, la segona en l’europeu i el rècord d’Espanya de la categoria són del blaugrana.

El rècord de Catalunya juvenil i júnior en salt d’alçada i el campionat de Catalunya absolut i la tercera plaça al d’Espanya són de Clàudia García.
Vélez ha estat un dels premiats (Foto: Arxiu)