Olmedo guanya la Milla de Gijón

Atletisme

11.04.2010 16:33

Manuel Olmedo va guanyar la XII Milla de Gijón. L’atleta del FC Barcelona, un dels grans reclams de la cursa, no va decebre i amb un temps de 4:22 va ser el primer en un esprint final en què va arribar empatat amb Álvaro Rodríguez (Nike).

Manuel Olmedo es va imposar en una cursa intensa a Gijón. El blaugrana va creuar la meta amb un temps de 4:22, el mateix cronòmetre que va fer Álvaro Rodríguez (Nike). Olmedo va començar fort i es va mantenir al capdavant durant tota la cursa, malgrat les embranzides de Rodríguez, que no va afluixar en cap moment.

El corredor del Barça aconsegueix la tercera victòria a Gijón, on té el rècord de la prova des de l’edició del 2004. Olmedo va dedicar el triomf a un amic que va morir fa poc.

L’objectiu a curt termini de Manuel Olmedo és classificar-se per al Campionat d’Europa, i per això mirarà d’obtenir una bona marca al d’Espanya, que es disputarà a Astúries d’aquí a poc temps.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la Milla de Gijón.