Atletisme pels quatre costats

Atletisme

07.02.2010 23:29

Des de la cinquena plaça de les noies a la Copa d’Europa de Cros, la segona posició femenina i la tercera masculina que ha aconseguit el FC Barcelona a la Copa de Clubs Júnior i altres resultats destacats han resolt un cap de setmana ple d’atletisme.

A Granollers Nacho Cáceres ha acabat en setena posició a la Mitja Marató de la ciutat vallesana. El corredor del FC Barcelona ha fet un temps de 01:06:54, quatre minuts i 53 segons per darrera del guanyador, Robert Kipkoech Cheruiyot (01:02:01).

I ben a prop, a Canovellas, el Barça va acabar segon classificat en el Campionat de Catalunya de Cros curt, una prova que Judit Sancho va ser la primera classificada júnior i Jordi Coma, el segon en categoria absoluta.

Aguilar, Pla, Martín, Bejarano i Navascues, a Santutxu

L’equip femení del Barça que ha corregut al 47è Campionat d’Europa de camp a través de Santutxu (Bilbao) ha acabat en cinquena posició. Alessandra Aguilar (23:03) ha arribat el 16a posició. En 18a ho ha fet Judit Pla (23:16). Jaqueline Martín, Sonia Bejarano i Estela Navascues han estat 23a, 25a i 26a respectivament amb cronòmetres de 23:46, 23:52 i 23:55.

La prova femenina l’ha guanyada el CS Moscou. La masculina, en què el Barça no ha participat, ha estat pel Bikila.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.

Copa de Clubs Júnior

El Barça ha acabat segon en noies i tercer en nois a la Copa de Clubs Júnior en pista coberta que s’ha disputat a València. El club blaugrana ha aconseguit quatre victòries individuals a càrrec de Mireia Bonjoch en perxa, on ha saltat 3,70, Claudia García que ha saltat 1,70 en alçada, Núria Gil que ha guanyat als 1.500 metres amb un temps de 4:48.45 i Estefania Tobal que ha estat la millor als 3.000 metres amb un registre de 10:13.70.

Les blaugranes només han estat superades per l’Alacant.

En categoria masculina, els blaugranes han quedat per darrera de l’Alacant i del Playas de Castelló.

Montaner, Miró i Bárcena, a Saragossa

Amb rècord de Natalia Rodríguez als 1.500 metres (4:06.35) que suposa un nou rècord de Catalunya absolut en pista coberta, també els atletes blaugranes han obtingut resultats molt remarcables. Víctor Montaner s’ha imposat als 1.500 masculins amb un registre de 3:41.24. Aquest marca representa la mínima per anar al Mundial de Doha.

Marta Miró, que ha corregut els 60 metres tanca en 8.59, i Cristina Bárcena, que ha saltat 5,92 en llargada, també han estat destacables.

Campionat d’Espanya Cadet i Campionat de Catalunya Promesa

Oviedo ha acollit el Campionat d’Espanya cadet en pista coberta. Alberto Megino ha guanyat els 60 metres (7.31).

Martina Rodríguez ha guanyat els 600 metres amb 1:36.14 i Ingrid Pino ho ha fet als 1.000 metres amb un temps de 3:01.33. I Anther Frigola ha acabat en segona posició en salt de perxa (3,60 metres).

A Vilafranca del Penedès, en pista coberta, Marc Orozco ha estat tercer a la final dels 200 metres llisos amb un temps de 21:71.

A la final dels 800, Núria Ortilles ha estat segona amb 2:23.47.

Viena Campos ha estat la millor en salt de llargada i al triple salt. Les dues proves les ha guanyades la blaugrana amb 5,69 al de llargada i 12,18 al triple.